Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter stor efterspørgsel: 100 lejeboliger på vej i Gartnerbyen

Af Nathalia Hentze Nielsen

Vi har før skrevet, om etableringen af Odenses nye, grønne hjerte, Gartnerbyen, samt byggeriet af bydelens eget supermarked, Coop365.

Nu er der så flere nyheder i området.

Frem mod august 2022 opføres der yderligere 108 lejeboliger i Gartnerbyen klos op ad Odense-bydelens nye, store park.

Der bliver tale om to- og tre-værelseslejligheder i god kvalitet til både det yngre og ældre segment, skriver Vinding Gruppen A/S – bygherrer bag projektet – i en pressemeddelelse.

Frem mod august 2022 opfører de således 108 to- og treværelses lejligheder på mellem 49 og 73 m2 fordelt på fire etageejendomme. Lejlighederne får en central placering klos op ad Gartnerbyens centrale park, Gartnerparken.

“Vi er overbeviste om, at der bliver tale om nogle meget attraktive lejligheder supertæt på Odense centrum og til nogle meget skarpe priser,” siger Claus Rosendahl Rasmussen, partner i ejendomsinvesteringsselskabet Vinding Gruppen, der vil forestå al udlejning af boligerne.

Claus Rosendahl Rasmussen anslår, at den månedlige leje for en delevenlig treværelses lejlighed starter ved ca. 7.000 kroner om måneden. For en toværelses lejlighed starter den anslået ved under 6.000 kroner om måneden.

Lejligheder blev revet væk

Det er tredje gang, at Vinding Gruppen bygger i Gartnerbyen. Selskabet står desuden bag opførelsen af henholdsvis 50 og 24 nyopførte lejeboliger et andet sted i bydelen.

Her var samtlige lejligheder lejet ud, inden lejlighederne stod færdige i henholdsvis marts og maj måned i år.

Den overvældende efterspørgsel fra både unge par, singler, enlige forældre og ældre har givet Vinding Gruppen appetit på flere projekter i Gartnerbyen.

“Jeg tror personligt meget på den her bydel. Der er tale om et stort område, og man er så at sige begyndt med et tomt lærred i form af en tom byggegrund.

Det har givet mulighed for at indtænke blandt andet en stor park og små grønne oaser fra begyndelsen, hvilket giver en meget levende og grøn bydel,” siger Claus Rosendahl Rasmussen.

Stor tiltro til området

Den anden investor, Ejendomsselskabet af 1. maj 2021, er bl.a. ejet af selskabet Dansk Boliginvest A/S, der står bag tilsvarende projekter i Aarhus og Horsens.

Også her er der stor tiltro til den fortsatte udvikling af Gartnerbyen, som efter planen skal være fuldt færdigudviklet i 2025.

“Vi er gået ind i projektet med det lange sigte for øje, fordi vi tror meget på bydelen. Vi ser frem til at være med til at sætte vores præg på området,” siger Lars Zülau Henriksen, adm. direktør i Dansk Boliginvest A/S, der også er investor på efterfølgende etaper.

De første prøvelejligheder forventes at stå klar i april eller maj 2022, og Vinding Gruppens udlejningsteam, VG Bolig, har netop åbnet en interesseliste.

Læs mere om lejlighederne her.

Del artikel

Andre læser også