MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

For alle filmfans: Sådan kommer du i biografen til halv pris

Af Camilla Lützhøft Stahlschmidt

Endelig er efteråret her, og det er tid til at rykke ind i biografmørket, læne sig tilbage i de bløde sæder igen og lade underholdningen rulle over lærredet.

Dette efterår har byens biografer et hav af spændende titler på plakaterne, og vil du se dem alle, kan det hurtigt blive dyrt.

Men som MigogOdense-læser får du her et særdeles godt tip og et tilbud, der er svært at sige nej til, hvis du elsker film.

I samarbejde med Filmporten tilbyder vi intet mindre end 12 af årets allerbedste biograffilm til halv pris, og du kan se dem når og hvor det passer dig.

Spar mere end 500 kroner

Filmporten er filmelskernes biografklub, og ved at betale 100 kroner for et medlemskab får du 12 billetter, som hver giver halv pris på en god biograffilm.

Allerede når du har set to eller tre film, er dit medlemskab tjent hjem, og på den måde sparer du mere end 500 kroner på spændende filmoplevelser i lokale biografer.

Billetterne har ingen udløbsdato, og du bestemmer selv, hvor mange billetter du vil bruge til hver enkelt film.

Om lidt kan du se “Triangle of Sadness” i danske biografer. Foto: Tobias Henriksson

Du kan altså invitere kæresten eller vennerne med og få såvel deres som din billet til halv pris, eller du kan give medlemskabet i gave til en ven, der er vild med at gå i biografen og se gode film.

Filmporten udvælger nogle af de vigtigste, bedste og mest afgørende film, og du bestemmer selv, hvilke af de udvalgte film du vil bruge dine halvprisbilletter på.

I Odense kan billetterne bruges i Cafe Biografen, og de gælder ligeledes til en lang række andre biografer landet over.

Glæd dig til gode film

Senere på året kommer blandt andet “Holy Spider” om seriemorderen Edderkoppemorderen, der myrder prostituerede i en hellig by.

Du kan også se Sydkoreas bud på en oscarnominering for bedste film, “Decision to leave”, og mange flere fascinerende film.

Læs mere og køb dine halvprisbilletter lige her.

Hvad: 12 film til halv pris
Hvor: Odense og resten af landet
Hvordan: Køb medlemskab hos Filmporten HER

Del artikel

Andre læser også