17 årig OB-målmand prøvetræner i Manchester United

Af Michael Qureshi
Foto: ob.dk
Foto: ob.dk

Manchester United er blandt verdens største klubber målt på fanbase og økonomi.

Derfor er det ret stort, at en blot 17 årig fynbo i øjeblikket render rundt på storklubbens træningsanlæg til prøvetræning.

Det er OBs talentfulde U19 målmand Hans Christian Bernat, som er blevet inviteret på en uges prøvetræning hos de engelske giganter.

OB har tidligere sendt en ung spiller i form af Mads Timm til Manchester United uden det dog blev den helt store succes.

Vil være stort at sælge igen til United

Men der er ingen tvivl om, at det vil være stort for både Hans Christian Bernat samt OB at sælge en ung spiller til Manchester United.

Nu kræver det dog i første omgang, at ungdomstrænerne i klubben bliver imponeret af den unge OB-spiller.

Målmanden træner jævnligt med OBs førstehold og var blandt andet i januar med på træningslejren.

Ingen tvivl om det store talent

På OBs hjemmeside skriver de;

“Hans Christian Bernat har 13 officielle ungdomslandskampe på CV’et, så at han har talent er der ingen tvivl om.

Det har de også fået øje på i England, hvor han tidligere har været på prøvetræning hos Brighton. Nu er han så igen taget til England for at træne, og denne gang er det Manchester United, der har inviteret vores 17-årige U19-målmand med en fortid i Morud IF på besøg.

Mads Holm der er U19-assistenttræner er rejst til England sammen med Hans Christian Bernat. Det er han dels gjort for at have et øje på, hvordan Bernat gør det, men også så han kan veksle viden med trænere og scouts fra den engelske storklub.”