2020 er året hvor du bør få renoveret dit badeværelse

Skrevet af: Martin Jørgensen

Annonce

Vi er ved at nå enden af 2019, og det kan for mange betyde nye ting og nye begyndelser. Nye begyndelser kan betyde noget meget forskelligt. Hvis du f.eks. har nogle ting du ønsker at få ordnet i hjemmet, så bør du overveje om det er noget du endelig skal få klaret i det nye år.

Vvscenteret i Odense har god erfaring med renovering

Alle os der bor i hus, ved at det kræver meget at holde det ved lige. Vi kan ikke bare lade det stå, for før eller siden vil det være tydeligt at det enten ikke længere fungerer som det skal, eller det blot begynder at falde fra hinanden. Det kan også bare være at du ønsker noget forandring her i det nye år, så hvorfor ikke begive sig ud i det? Hvis du står og overvejer renovering af dit badeværelse, så er det måske nu du skal slå til. Renovering af badeværelse er en større proces, men det er også en proces som vvscenteret.dk hellere end gerne vil hjælpe dig med. De har god erfaring med renovering af badeværelser, og vil gerne hjælpe dig med at få lavet dit drømmebadeværelse. I Odense har du netop mulighed for at komme forbi vvscenterets showroom og butik, og få en uforpligtende snak. Du kan forklare dem hvad du ønsker at få lavet, og se om
ikke de kan være med til at hjælpe dig med dette ønske.

Hvordan ser dit drømmebadeværelse ud?

Eftersom de har massevis af erfaring, så vil de helt sikkert kunne hjælpe dig. Du kan såvel også få lov til at vælge hvilke materialer der skal benyttes, så du for alvor selv får lov at bestemme det hele. Det er vigtigt for vvscenteret at du får det lige som du gerne vil have det, og det er derfor du bør tage en uforpligtende snak med dem, så de kan få en fornemmelse af, hvad det er du ønsker dig. Som sagt så er renovering af badeværelse ofte en større proces som hurtigt kan tage lang tid, men med den rette virksomhed og et klart billede af, hvordan det hele skal se ud, så vil det automatisk gå langt hurtigere end først antaget. Du kan på det overstående link læse mere om vvscenteret og se hvad de kan tilbyde dig. Derudover kan du selvfølgelig altid gå ned i deres butik i Odense og tale med dem, og forklare dem helt præcist hvad du gerne vil have gjort ud af dit badeværelse.

Masser af retro- og loppefund: Kom til kæmpe loppemarked i weekenden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Det store loppemarked i Storms Pakhus er altid et tilløbsstykke i Odense.

Hvert eneste år trækker tusinder ned til Odense Havn for at gøre retro- og loppefund.

Inden sæsonen slår om og loppemarkedet kan rykke udenfor, afholdes det kæmpestore genbrugs- og retromarked inde i pakhuset.

Det bliver mere præcist den kommende weekend, søndag den 2. februar kl. 11.00.

Ryd ud i skabet

Der bliver masser af stande på det store genbrugs- og retromarked, og man kommer helt sikkert til at finde noget retroguld.

Skulle man selv sidde derhjemme og trænge til at få ryddet ud i skabet eller af børnenes legetøj, så kan man også booke en stand til Odense Loppemarked.

Det sidste indendørs loppemarked bliver den 1. marts.

Læs mere her.

Hvad: Odense Loppemarked i Storms Pakhus

Hvor: Storms Pakhus, Lerchesgade 4, 5000 Odense

Hvornår: 2. februar, kl. 11.00

Burgere, bajere og football: Kom til Super Bowl-event i Arkaden

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Næste weekend kan vi endnu engang se frem til en af verdens største sportsbegivenheder, når den 54. udgave af Super Bowl finder sted på Hard Rock Stadium i Florida.

Den amerikanske nationalsport tiltrækker stadig flere og flere fans kloden rundt, og er du én af dem, behøver du heldigvis ikke tage hele vejen til Guds eget land for at opleve den helt rette stemning.

Arkaden Street Food afholder et brag af en Super Bowl-event og inviterer alle interesserede til en fantastisk aften/nat med burgere, bajere og chicken tenders i bedste amerikanske stil.

catch dine kammerater og tackle din vej ned til Arkaden til en aften fyldt med amerikansk fodbold.

Storskærm og mad hele natten

Arkaden sender direkte fra Hard Rock Stadium i Miami hele aftenen og natten, inkl. optakt, show og finale-kampen, som står mellem legendariske San Francisco 49ers og Kansas City Chiefs.

Eventet starter søndag aften klokken 22.00 og fortsætter ind til den lyse morgen.

Du kan enten købe en entré-billet til 59 kr eller en menu-billet, som inkluderer en street food menu samt en amerikansk øl eller Coca Cola.

Med en menu-billet til 159 kr kan du enten vælge mellem en af LET’S B FRANK burgere med Frank’s fritter og dip eller HARALD’S BURGER.

Er du mere til kylling, kan du for 139 kr få chicken tenders med pomfritter, dip og coleslaw fra Chicken’n Chips.

Bliver du ekstra snackish i løbet af natten, holder de tre boder heldigvis åben.

Vildt half-time show

Udover en stor sportslig oplevelse er Super Bowl også kendetegnet ved de vildeste pauseshows.

I år kan vi se frem til underholdning fra både Jennifer Lopez og Shakira – og får du selv lyst til at ryste hofterne lidt til showet, forestiller vi os, at det også er tilladt.

Læs mere her.

Hvad: Super Bowl på Arkaden Street Food
Hvor: Vestergade 68, 5000 Odense
Hvornår: Søndag 2. februar, kl. 22:00 – mandag den 3. februar, kl. 04:30

Flaskerne skal tømmes: Lørups Vinstue inviterer til Sjatfest

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Lørups Vinstue
Foto: Lørups Vinstue

Sidste år kunne det legendariske værtshus Lørups Vinstue fejre fødseldag efter 83 fornemme år i Odense.

Alderen har selvsagt sat sine tegn på den gamle beværtning, og ejerne har derfor besluttet, at det er tid til et ansigtsløft.

Vinstuen lukkes derfor ned et par uger i februar til renovation, men før håndværkerne kommer, beder ejerne om hjælp med at tømme deres fustager og flasker til en såkaldt “sjatfest.”

Festen foregår lørdag den 1. februar fra dørene åbner kl. 10.00 til lukningen kl. 03.00 næste morgen, og der 20% på drikkevarer hele dagen.

Som enhver anden lørdag er der også musik denne lørdag, hvor flyglet spiller fra kl. 11.00 til 13.00 om formiddagen.

Tilbage den 21. februar

Stamgæster og andre festlige sjæle behøver ikke savne Lørups Vinstue i lang tid.

Beværtningen vender stærkt tilbage fredag den 21. februar og har allerede en masse aktiviteter planlagt.

Man kan bl.a. nyde livemusik hver lørdag, deltage i Lørups Quizzen i marts eller være med i “Rundt om flyglet” den 3. torsdag i måneden.

Læs mere om Sjatfesten her.

Hvad: Sjatfest på Lørups Vinstue

Hvor: Lørups Vinstue, Claus Bergs Gade 5, 5000 Odense

Hvornår: 1. februar, kl. 10.00-03.00