Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

25 år siden i dag: OB markerer miraklet i Madrid på sportspub

Af Michael Qureshi

I dag er det præcis 25 år siden, at OB vandt 2-0 over Real Madrid i den spanske hovedstad, og derfor står aftenen i nostalgiens tegn, hvor OB, Albani og Kick Off Sportspub markerer den utrolige sejr.

I overtiden erobrer Michael Schjønberg bolden, rykker ned langs venstre sidelinje og centrerer bolden til Morten Bisgaard, som modtager den i højre side af Real Madrids straffesparksfelt.

Det unge stortalent placerer bolden i det lange hjørne med en kølig inderside. 2-0 til OB, Miraklet i Madrid er en realitet, og gult har aldrig været smukkere.

I anledningen af den sensationelle sejr over Real Madrid d. 6. december 1994 viser TV2 Sport Stribernes bemærkelsesværdige bedrift, og i samarbejde med Albani og Kick Off Sportspub bliver der holdt en helt særlig aften i Overgade.

Pølser på grillen og quiz

Festlighederne begynder kl. 19.00 på Kick Off Sportspub, og der vil være et helt forrygende program, inden opgøret bliver vist kl. 20.30.

Der vil være pølser på grillen, og klokken 19.30 vil der være en Miraklet i Madrid-quiz, hvor man blandt andet kan vinde den splinternye Miraklet i Madrid-trøje.

Derudover vil der også være en helt speciel hilsen fra en helt bemærkelsesværdig mirakelmager.

“Jeg synes, det er fedt at være en del af markeringen af sådan en stor dag, som det var, og det betyder meget at OB og Albani også er med inde over det.

Normalt at jeg ikke typen, der ser kampe, som er afgjort på forhånd, men det her er en helt speciel kamp, og jeg tror, at der bliver en helt imponerende stemning på pubben.

Der bliver en helt fantastisk aften, og så har Albani sagt, at hvis OB vinder, så giver de en omgang til hele pubben,” griner Flemming Berg.

Indgangen er gratis, men der bliver mange, så kom i god tid.

Mandag møder OB AaB i den sidste hjemmekamp i år.

Her markeres også Miraklet i Madrid, hvor heltene fra ´94 hyldes.

Del artikel

Andre læser også