Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 danske boligtrends som vi alle elsker

Af Annoncør

Danskerne er vilde med design! Tit og ofte er vi tiltrukket af mange af de samme produkter og møbler, hvilket hurtigt skaber en samfunds-trend. I denne artikel synes vi netop dette er interessant og derfor vil vi se lidt nærmere på, hvilke 3 boligtrends har været de absolut mest populære over de senere år.

Valeur

Valeur er blevet en af de tekstiler, som vi ofte ser i de forskellige hjem. Yderligere kan man efterhånden investere i diverse møbler, som er betrukket med velour stof. Valøren er i forskellige farver og ofte ses det faktisk, at det er de mørkere og dybere farver, som er brugte. Måske dette er tilfældet, fordi valeur skaber en dybde i møblerne, hvilket ofte passer godt til mørkere farver. Populære farver er heriblandt bordeaux rød, petroleumsblå og mørkegrøn.

Der er ingen tvivl om, at disse møbler har været populære de senere år – men hvorfor? Det kan tænkes, at disse mere alternative farver har haft en indflydelse på køberne. Da denne trend startede, så vi endnu ikke så mange farver på møbelmarkedet, som vi ser den dag i dag. Man kan kun forestille dig, at folk følte inspireret af disse farver!

Tidløst design

Vi ser ofte, at fortidens populære bolig genstande og møbler har en tendens til at finde vejen frem til rampelyset igen. For eksempel ser vi for tiden at stole, som er designet tilbage i 40’erne og 50’erne, er blevet populære igen. Herunder ser vi specielt CH30 stolens design, som popper frem i flere forskellige bolighuse.

Når vi i dag ser på indholdet ved et dansk bolighus, bliver det hurtigt tydeligt, at de ældre modeller af stole har fundet vejen frem til vores hjerter igen. De simple designs i klassisk træ er lette at holde af!

Støvede farver

De senere år – efter at de mørkere valeur farver er kommet ind i kampen – har vi set mange støvede farver. Lette farver i solkysset gullige nuancer, støvede grønne nuancer, lyse brune farver, og listen fortsætter.

Efterhånden kan vi finde alle verdens bolig genstande i disse støvede farver, hvilket nemt går godt til de skandinaviske designs, minimalistisk og simpel indretning. Selv de større brands har fulgt denne trend og det ser ikke ud til, at det vil stoppe i den nærmeste fremtid.

Selvom nye trends, såsom støvede farver, hurtigt har fået fat i vores samfund, findes der også mange ældre klassikere, som har genvundet vores hjerter. I Danmark ser vi uden tvivl et godt mix af både nye initiativer og ældre eksemplarer for tiden.

 

 

Del artikel

Andre læser også