Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 fede læder crossover tasker i læder

Af Redaktionen

Inden vi når at se os omkring, står sommeren for døren. Det betyder at vi for alvor kan begynde at nyde solens stråler, hygge med vennerne og ikke mindst lufte vores sommeroutfits.
Ofte kan små detaljer gøre en stor forskel for udtrykket af dit outfit – f.eks. kan et sæt fremstå helt nyt, hvis det bruges til nogle andre sko, piftes op med smykker eller sammensættes men en fed læder crossover taske. Det er sidstnævnte, vi nu skal se nærmere på. Alle fortjener nemlig en perfekt crossover! Hvis man først bliver glad for en crossover over taske, er det typisk at den bruges året rundt til et utal af outfits og begivenheder.

Nedenfor har vi derfor valgt tre fede læder crossover tasker, der kan give dit klædeskab et nyt touch:

1. Den rummelige lædertaske

Den første crossover taske i læder er denne Ella taske fra MicMic. Den har en firkantede form, derfor bliver denne type taske også kaldt for en ”box bag”.
Ofte er denne type taske meget stiv i formen og besværlig at komme i, men denne box bag fra MicMic er lavet i det blødeste læder fra Etiopien. Det betyder at tasken er nem at tilgå, og hvis den ikke er fyldt, vil den også fylde mindre på hoften. Indeni tasken er der flere rum både med og uden lynlås, så der er god mulighed for at organisere indholdet i tasken. Der medfølger både en kort og en lang rem, hvilket også er en bemærkelsesværdig detalje.

2. Den smarte crossover og bæltetaske

Denne crossover taske er også en bæltetaske i læder. Bæltetasken er, som I sikkert ved, tilbage i modebilledet – og denne gang tror vi ikke, at den forsvinder igen. Den er nemlig både mega cool og ikke mindst virkelig praktisk.
Denne crossover taske og bæltetaske er perfekt til dig, der ikke har brug for en masse nødvendigheder, til dig der er vild med et casual look eller til dig der godt kan lide at have din ejendele helt tæt på kroppen.
Modellen er forholdsvis slim, men bruger man den meget og fylder tasken op, vil bunden foldes ud, så du får mere plads til dine ting. Bæltetasken former sig altså efter netop dit behov og det synes vi er rimelig unikt!

3. Den store crossover taske

Denne crossover taske er lidt større end den gennemsnitlige crossover taske.
Heri kan du have større items som f.eks. et solbrille etui, en guide bog, en vandflaske eller lignende.
Vi er vilde med denne crossover i læder, da den kan sammenlignes med de smukke retro-tasker (typisk i kernelæder), men samtidig har den et moderne look. Den fås i hele fem forskellige farver som f.eks. sand, oliven og brun.
Vi kan se tasken passe til næsten alle typer outfits – man kunne f.eks. kombinere denne taske med et moderne og nutidigt outfit for at skabe en kontrast.

Alle lædertaskerne her og mange flere crossover tasker i læder kan findes hos MicMic. Find dem hos MicMic lige her.

Del artikel

Andre læser også