MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 forslag til anderledes dage og aftener i Odense

Af Annoncør

Gode, gamle Odense har meget skønt at byde på. Der er mange kulturelle events at mæske sig i, men alligevel kan det være svært at være opfindsom. Det hjælper vi dig med her, hvor du får 3 forslag til særlige dage og aftener i din by.

Du ved, at du bor i en by med masser af eventyr – når alt kommer til alt, boede selveste H.C. Andersen her jo. Ikke desto mindre kan man hurtigt havne på de samme caféer, restauranter og barer igen og igen.

Derfor får du her 3 gode forslag til anderledes events i Odense. Vi håber, det kan forsyne dig med inspiration til uforglemmelige oplevelser i byen. Læs med og lad dig inspirere!

Højt humør med hestevæddeløb

Det er langt fra alle, der bor i nærheden af en væddeløbsbane. Det gør du imidlertid, hvis du bor i Odense. Hvis du ikke har prøvet det før, skylder du næsten dig selv at se de stolte heste trave om kap. Det er en gribende oplevelse, der som regel er ledsagede af øl og snacks.

Der er en særlig stemning, der omgærder hestevæddeløb. Disciplinen er langt fra opfundet i går, og man mærker hurtigt, at man er en del af en særlig tradition. Det gør det til en stor oplevelse at se et væddeløb. Og oplevelsen bliver selvfølgelig kun bedre, hvis du er i stand til at spotte de firbenede vindere i feltet.

Blødgør krop og sind med massage

Hverdagen kan være hektisk, og det er vigtigt at finde metoder til at komme ned i gear. Én af de mere luksuriøse er professionel massage. Kyndige hænder kan blødgøre både din krop og dit sind, så du igen får overskud til, og mod på, hverdagen.

Det er langt fra alle, der har råd til massager på månedlig eller ugentlig basis. Men det behøver du heller slet ikke. En massage hver tredje måned eller halve år kan være nok til at gøre en stor forskel for din følelse af ro og velvære. En god massage sidder nemlig i kroppen, længe efter man har fået den.

Slip følelserne med en musical

Det er ikke altid, der er plads til de helt store følelser i det daglige liv. Derfor kan det være godt og sundt at finde en følelsesmæssig ventil. Her vil vi gerne foreslå musicals, som virkelig kan noget med følelser.

Formatet giver plads til store stemmer, armbevægelser og storslået dans. I mørket blandt publikum kan du trygt lade dig rive med og knibe en indebrændt tåre eller to. Musicalens verden byder på mange enestående oplevelser, eksempelvis en forestilling om vores alles Dronning Margrethe.

Del artikel

Andre læser også