MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode gaveideer til ham

Af Annoncør

Det kan være svært at finde gode gaver til dem vi holder af – og især til mændene i vores liv. Du har sikkert en far, en bror eller en kæreste, der altid ønsker sig sokker eller underbukser i gave, og det kan være en ganske kedelig gave at give i længden. Hvis du savner inspiration til nogle lidt mere kreative gaverideer, kan du læse med her.

Klæd ham på med flot tøj

Hvis du gerne vil holde dig på den sikre side med at give gaver, men ikke vil give underbukser eller strømper, kan det være en god idé at give noget andet tøj. De fleste mennesker bliver altid glade for nyt tøj, så det bør du ikke gå galt i byen med. Du kan for eksempel give en ny Polo shirt i gave. Det er lidt mere fint end en t-shirt og en gave de fleste mænd kan bruge.

Polo shirts findes i mange forskellige farver og mærker, så det bør være til at finde noget, der kan bruges. Ellers er det altid en mulighed at give et gavekort til en tøjbutik. Det er en god mulighed, hvis du synes det er svært at finde det rigtige tøj.

Giv en gavekurv

En gavekurv er en gave, man heller aldrig går galt i byen med. Hvis du gerne vil give en personlig gave, som du er sikker på bliver brugt, er en gavekurv en god idé. Du kan enten bestille en gavekurv i en forretning, eller du kan selv mikse den. Uanset hvilken mulighed du vælger, er det en god måde at give en personlig gave på – du kan jo selv vælge nogle ting, som du ved, modtageren af gaven kan lide. Du kan eventuelt skrive et fint kort, som du kan lægge i kurven.

Giv en oplevelse

Hvis du gerne vil give en endnu mere personlig gave, skal du overveje at give et gavekort på en oplevelse. Den kan enten bruges sammen med dig selv eller sammen med en anden, alt efter hvad du vælger at give.

Måske har i ofte talt om, at i går for lidt i biografen, eller at der er en restaurant, som i gerne vil prøve. Begge muligheder er gode gaveideer, og også her handler det bare om at være kreativ. Der findes heldigvis masser af muligheder for at bestille gavekort, og det er også en mulighed selv at lave et gavekort på computeren. 

Del artikel

Andre læser også