MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 gode tips: Sådan forbedrer du akustikken i hjemmet

Af Annoncør

Hvis du har et ønske om at forbedre akustikken i din bolig, er der flere måder at gribe det an på. Derfor er det heller ikke alle, der har nemt ved at vælge den rette metode.

Er du blandt dem, der har svært ved at finde ud af, hvad den rette løsning er, er du havnet det rette sted.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Woodupp

Herunder vil du nemlig blive præsenteret for tre gode tips til, hvordan du kan bære dig ad med at forbedre akustikken i din bolig. Disse tips kan naturligvis bruges, uanset størrelsen af din bolig.

#1: Bløde møbler med høje ryglæn

Akustikken i et rum bliver oftest bedre, hvis der er flere møbler i lokalet. Det er dog ikke alle, der har lyst til at ofre plads og indretning, fordi de ønsker at prioritere god akustik.

Har du planer om at indrette dit hjem med få møbler, er det en god idé, at du går efter møbler, der bidrager til en bedre akustik.

I denne forbindelse er der flere møbler, der er værd at gå efter. Blandt andet er det en god idé at gå efter bløde sofaer og lænestole med høje ryglæn, da de fungerer rigtig godt som lyddæmpere.

#2: Akustikpaneler

Der skal ikke herske tvivl om, at danskerne er blevet rigtig glade for akustikpaneler. Derfor er de også at finde i et stort antal danske hjem.

På trods af, at de er lavet med fokus på at kunne give en bedre akustik, er det dog ikke altid, hvad de bruges til. En stor del af dem, der får disse paneler på væggene, gør det, fordi de synes, at de er pæne.

Dette ændrer dog ikke på, at det også er en rigtig god løsning, hvis du ønsker at skabe en bedre akustik i din bolig.

#3: Lydabsorberende kunst

En anden løsning kan være at sætte en række såkaldte akustikbilleder op på væggene i dit hjem.

Her er der nemlig tale om kunst, der er blevet direkte påført plader, der er lydabsorberende. Det vil sige, at de ikke blot kan pynte på dine vægge, men også byder på en bagbeklædning, der er lyddæmpende.

Her er det dog vigtigt, at man er opmærksom på, at billederne skal dække mindst 10-20% af vægarealet, hvis de skal have en mærkbar indflydelse på akustikken i et givent rum. Netop dette gør, at det er en løsning, der ikke er tiltalende for alle.

Del artikel

Andre læser også