Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 retter for 210 kr.: Få en gourmet-menu hos H.C. by Meyers i oktober

Af Michael Qureshi

Efterårsferien står i smagens tegn, når DinnerDays rammer H.C. by Meyers.

Her kan du nyde lækker gourmetmad – uden at blive ruineret.

Hvad siger du til en skøn aften med god mad i hyggelige omgivelser – til nærmest uhørt lave priser?

Så skal du slå vejen forbi H.C. by Meyers til DinnerDays fra den 9.-17. oktober.

Tredje gang med DinnerDays

DinnerDays er en landsdækkende restaurantfestival, hvor over 100 populære restauranter inviterer inden for til et simpelt og appetitvækkende koncept:

Nyd en 3-retters menu for kun 210,-.

Det er tredje gang, at H.C. by Meyers er en del af DinnerDays, og restaurantchef Kristine Østerballe Andersen ser frem til endnu engang, at forkæle de odenseanske gæster med skønne smagsoplevelser:

“Det er altid sjovt at være en del af DinnerDays.

Det er et super godt koncept, og det er fedt at få besøg af gæster, der aldrig har været i restauranten før.

Der er altid nogle, der ender som stamgæster hos os,” forklarer hun.

DinnerDays kører to gange om året, og arrangeres af DinnerBooking.

Formålet er, at danskerne kan spise sig igennem en lang række af de restauranter, de altid har drømt om at besøge.

Og så er prisen sat, så alle kan være med til at nyde de exceptionelle, kulinariske oplevelser.

3-retters med økologi og bæredygtighed

Hos H.C. by Meyers står DinnerDays menuen på:

-Forret: Torsk fra Kerteminde med syrnet fløde, saltet agurk, mandler og urter
-Hovedret: Velfærdskalv med ristet kål, brændte løg, rösti og sauce på fermenteret hvidløg
-Dessert: Marcipan med hvid chokolade, citron og syltede bær fra skoven

“Menuen er sammensat af friske, fynske råvarer med fokus på økologi og bæredygtighed.

Retterne harmonerer rigtig godt med hinanden, og de har en rød tråd i forhold til sæsonen netop nu,” fortæller Kristine Østerballe Andersen.

Skynd dig at gafle en billet

Skal du sikre dig en billet til DinnerDays på H.C. by Meyers, så bør du slå til med det samme.

Den populære festival plejer at være lynhurtigt udsolgt, og sidste år slog billetsalget alle rekorder.

Kristine Østerballe Andersen glæder sig til en uge fyldt med masser af gode oplevelser.

“DinnerDays er altid sjove aftener med god stemning og masser af glade gæster. Hvad mere kan en restaurant ønske sig?”

Køb din billet til DinnerDays på H.C. by Meyers her

Del artikel

Andre læser også