Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 spændende bøger til din sommerferie

Af Redaktionen

Sommerferien er i gang, og den bliver nydt i fulde drag. Mens nogle har et meget tætpakket program, er der andre, som ikke har lagt de helt store planer for, hvad ferien skal bruges på. Er du en af sidstnævnte, har vi en idé til, hvad du kan bruge nogle af dine dagstimer på – uanset hvilket sommervejr vi måtte have! Vi har samlet 3 forskellige, men spændende bøger til dig, som du kan kaste dig ud i at læse.

Sportsbiografi om Jakob Fuglsang

Juli er for mange lig med Tour de France, og i år har du kunnet følge med i det hæsblæsende cykelløb fra d. 6. juli til d. 28. juli. Er du cykelløbsentusiast, eller er du blot generelt vild med sportsbiografier? Så vil du være vild med den første og meget aktuelle anbefaling, vi giver dig. De fleste har hørt om Jakob Fuglsang, og i takt med cykelrytterens deltagelse i Tour de France, der sluttede efter 16. etape, kan det for nogle være spændende at få et nærmere indblik i den egentlige person bag cykeltrøjen. Dette fordi, at Jakob Fuglsang i høj grad af en af Danmarks største cykelstjerner. Du kan finde sportsbiografien ”Drømmen om regnbuestriberne og den gule trøje” om Jakob Fuglsang via Bookmate her: https://da.bookmate.com/bookshelves/vyqvLyjQ

 Stieg Larssons ”Mænd der hader kvinder”

Med denne kriminalroman bliver du ført ind i et helt særligt univers. Mænd der hader kvinder, er den første bog i Millennium-serien af Stieg Larsson. Bliver du opslugt af den første bog, kan vi trøste dig med, at der er 2 yderligere bøger i serien, som du kan fordybe dig i. Du følger i første bog journalisten Mikael Blomkvist og den unge Lisbeth Salander, der forsøger at opklare, hvad der skete med den unge Harriet Vanger, idet hun forsvandt for fyrre år siden. Når du har læst den intense kriminalroman, kan vi varmt anbefale dig at se filmatiseringen af denne!

Kender du til ”Papmaché-reglen”?

Hvis du ikke før har stiftet bekendtskab med ”Papmaché-reglen og andre glimrende leveregler fra livets lovsamling” af Hella Joof, så er det tid til det nu. Det er en opløftende bog, der bidrager med nogle helt særlige leveregler, der passer ind i mange af de situationer, som vi i vores hverdag ikke kan undgå at blive inddraget i. Hele bogen er skrevet på en morsom måde, hvorfor du bestemt ikke kan undgå at få et smil på læben, når du læser den.

Vi håber, at du med denne artikel har fundet inspiration til den næste bog, som du giver dig i kast med at læse.

Del artikel

Andre læser også