Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3 tips: Sådan bliver du klar til en tur hos fotografen

Af Annoncør

Det er den tid på året, hvor du skal have taget billeder til julekortet, professionelle billeder til arbejdspladsens hjemmeside eller det klassiske familieportræt, der skal pryde væggen derhjemme eller hos en, du kender. Eller måske ønsker du at få taget nogle flotte billeder af dig selv som gravid eller bare fordi. Her kan du læse mere om tips til at blive klar til mødet med fotografen.

Annoncørbetalt indhold leveret af tandprotesehuset.dk

Vælg en god fotograf, der kan fange din bedste side

Når det kommer til at vælge den rigtige fotograf, er der flere parametre at tage højde for. Gør derfor dit forarbejde, så du får fat på en professionel fotograf, der kan tage nogle æstetisk smukke billeder af dig og/eller familien. 

Nogle fotografer har deres egen niche og stil, som de gerne arbejder med, mens andre retter sig bredt til alt fra pasfotos til bryllupsbilleder. Nogle foretrækker studiet, mens andre gerne tager ud til en lokation. Derfor kan det være, du skal have fat på en, som har erfaring med og specialiserer sig inden for den type billeder, du gerne vil have taget.

Hent inspiration til fotograferingen ved at se fotografens eller andre fotografers arbejde. Det kan også være, din fotograf har nogle gode forslag til positurer, der kan fremhæve dine bedste sider, en flot lokation eller noget helt tredje, der får billederne til at gå rent hjem.

Få drømmesmilet frem, når du skal sige «appelsin»

For nogle kan det godt virke kunstigt at skulle stå foran kameraet og smile naturligt. Tænk på en oplevelse, der fik dig til at smile, fx turen i tivoli med din kæreste eller en sød hundehvalp. Det skal nok få gang i smilebåndet.

Mangler du en fortand, er det ikke sikkert, at du trækker tænderne frem, når kameraet dukker op. Kunne du tænke dig hjælp til et fuldendt og smittende smil, der fanger kameraet, så kan du eksempelvis tage kontakt til en tandtekniker hos fx Tandprotesehuset I Odense. Tandtekniker kan give dig vejledning og hjælp inden for tandprotese eller gebis. Det kan være en fordel at vælge en lokal og professionel klinik, så led efter en i Odense, Aalborg, eller hvor du nu bor.

Klæd dig godt på

Vi vil gerne tage os godt ud, når vi skal have foreviget øjeblikke eller taget et professionelt billede, der viser dit ansigt udadtil. Du kan vælge at trække i noget tøj, der viser din stil, eller som komplimenterer eksempelvis dine øjne. Der kan være forskel på, hvad du gerne vil udstråle, når fotograferingen skal reflektere det private eller det professionelle.

Foregår fotograferingen udendørs, så er det altid godt at være forberedt på omskifteligt vejr. Det er ikke altid nemt at forudsige vejret, så hav en god jakke med, måske en paraply, så du ikke bliver gennemblødt. Så kan du nemt smide det ekstra lag, når fotografen har sat sit udstyr op og er klar til at gå i gang.

Så er du klar til at få taget nogle fine billeder!

Del artikel

Andre læser også