Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

307 kvadratmeter på 16. etage: Nu er Odenses dyreste lejlighed solgt

Af Redaktionen

En vild penthouse-lejlighed på 16. etage i toppen af det nybyggede TBT Tower er nu solgt. Det skriver Fyens Stiftstidende tirsdag.

Lejligheden var udbudt som den dyreste lejlighed nogensinde i Odense til 20 mio. kr., og selv om den ifølge Fyens ikke er solgt til udbudspris, så er det den dyreste lejlighed nogensinde solgt her i byen.

Køberen er dog den private virksomhed MMS Professional med erhvervsmanden Nick Bigler i spidsen, som har fået tilladelse til at benytte penthouselejligheden til erhverv.

Udsigt over Odense C

TBT Tower er et stort prestigebyggeri i Odense.

I august 2019 afleverede entreprenøren NCC har det gigantiske projekt, og hele byggeriet er kendetegnet ved nøje udvalgte materialer i høj kvalitet og generelt flotte løsninger.

Facaderne er udført i kobber, natursten og glas. Dertil kommer udsigten over Odense Centrum, som i sig selv er en særlig kvalitet.

Beliggenheden på øverste etage resulterer i et uforstyrret vue udover H.C. Andersens fødeby fra den i alt 307 kvadratmeter store bolig.

Der følger selvfølgelig inventar af højeste kvalitet, flere indeliggende altaner, elevator og mulighed for en parkeringsplads med.

Byggeriet består af to bygninger på henholdsvis 8 og 17 etager sammenbygget med en mellembygning.

Det indeholder i alt ca. 11.500 m2, hvoraf stueetage, 1., 2. og 3. etage er disponeret til erhvervslejemål – herover er der boliger i forskellige størrelser og indretninger.

Fra Gade til By

Projektet er en del af Odense Kommune og Realdanias storstilede byudviklingsplan for de i alt 19 byggefelter på den tidligere Thomas B. Thriges Gade med titlen ”Fra gade til By”.

Tårnet, der er over 60 meter højt, ligger i projektområdets nordligste ende og er det første byggeri, der møder blikket, når man bevæger sig mod centrum fra Odense havn.

Kun domkirken er højere end TBT Tower, så de kommende beboere får en helt enestående udsigt over Odense havn, det gamle H. C. Andersen Kvarter og Odense Å.

Byggeriet passer godt i bydelens profil med sit new-yorker-inspirerede udtryk, placeret mellem Tigergården mod vest og det nye Musik- og Teaterhus Odeon mod øst.

Den laveste bygning har tagterrasser og grønne tage, idet de synlige tagflader på tårnet og på mellembygningen er plantet til med Sedum, en mos-art, som både er smuk, grøn og bæredygtig. Derudover er visse facader udført med begrønning.

TBT Tower ligger få minutters gang fra Odense Banegård og med letbanestop lige uden for døren, og har man brug for parkering, ligger områdets p-kælder med over 1000 p-pladser lige under bygningen.

Del artikel

Andre læser også