Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 ting du skal være opmærksom på, når du køber hus

Af Annoncør

Et huskøb er noget af det allervigtigste og noget af det største, som vi mennesker kan begynde at planlægge. Det vil højst sandsynligt blive din største udgift nogensinde – og derfor er det vigtigt, at du finder det helt perfekte hjem.

Det er dog aldrig helt nemt at komme sikkert og trygt i hus. Der vil altid være mange uforudsete udgifter, som du ikke havde overvejet – eller ting, som du lige havde glemt i processen. Derfor har vi samlet fire ting, som du kan tjekke inden du skriver under på dit næste huskøb.

Find en boligadvokat

Fordi huskøbet er så stor en investering, så vil du næsten altid komme i tvivl. Hvad betyder det, når der står sådan i kontrakten? Har vi brugt for mange penge? Kommer vi til at have et for stort forbrug af vand og varme? 

Spørgsmålene kan være mange og svarene svære at finde. Det kan derfor gavne din proces, hvis du klikker ind på eBoligadvokat.dk og finder en boligadvokat til at hjælpe dig med dit næste køb. Her vil du blive hjulpet med alt det juridiske, som står i vejen for dit næste køb.

Tjek energiklassen

Hvis du ikke er på vej ud at købe et spritnyt hus, så skal du måske dvæle en ekstra gang ved dette punkt. Mange af os tænker ikke så meget over det, men energiklassen er virkelig vigtigt, når du skal finde dit næste hjem.

Du skal ikke nødvendigvis vælge et hus med energiklassee A++, men det kan være en god idé at overveje, om du vil foretage forbedringer, hvis du køber et hus i klasse G.

Energiklassen vil også fortælle dig noget om dine udgifter, når du endelige bor i huset, så det kan være smart at vælge et hus, hvor varme- og vandforbrug er minimalt.

Skal der renoveres?

En renovering kræver ekstra luft i budgettet og det er derfor væsentligt, at I kigger huset meget efter i sømmene før I beslutter jer. Måske skal der nyt tag på inden for de næste par år – måske skal vinduerne skiftes?

Det kan også være, at I bare ønsker jer et nyt køkken. Hvad end det kan være, så skal I tage højde for det, før I byder på huset.

Undersøg nærområdet

Huset er selvfølgelig noget af det vigtigste, når I skal ud at købe. Men det kan også være væsentligt at undersøge nærområdet noget mere.

Hvis I har børn, så er det måske relevant, hvor den nærmeste skole ligger – og om der er mulighed for fritidsinteresser.

Del artikel

Andre læser også