Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

4 tips til børnefamilien som skal flytte til Odense

Af Redaktionen

Har i taget beslutningen om at rykke teltpælene op og starte på en frisk i Odense, så kan det være relevant at få nogle gode tips med på vejen. I har måske valgt lige præcis Odense, på grund af et job, eller måske fordi størstedelen af familien er bosiddende i denne del af Danmark. Men når man skal flytte til en ny by, så er der altid en helt masse praktiske opgaver forbundet med dette. Og særligt hvis man skal flytte med sin familie. Heldigvis, er Odense et rigtigt godt sted at flytte hen for børnefamilien, med masser af eventyr i vente. Læs med her.

 

1. Find et sted at bo i Odense

Når beslutningen er taget om at flytte til Odense, så skal I selvfølgelig finde jer et dejligt sted at bo. Der findes mange områder at vælge imellem, men I skal selvfølgelig gøre op for jer, hvilke der passer bedst til jeres ønsker og behov. Hvis I gerne vil bo tæt på det hele, giver det selvfølgelig mening at lede efter en bolig i Odense C. Skal der være mere ro omkring jer, så bør I vælge et af de andre skønne områder i byen. Skoler og institutioner og deres beliggenhed, kan selvfølgelig også spille en rolle.

 

2. Godt på plads

Når I har fundet stedet I, gerne vil kalde for jeres hjem, så kan der stadig være en del kaos omkring jer. I kan derfor gøre tilværelsen lidt nemmere i starten ved at få leveret måltidskasser, så aftensmaden bliver nemmere. På den måde ved I også, at I får sund mad ind i hverdagen. Lyder det som noget for jer, så kan I læse mere på sundaftensmad.dk.

 

3. Tag børnene med ud og få oplevelser

I Odense findes der masser af sjove aktiviteter og oplevelser for børn. For eksempel kan du eller i, tage dem med på Danmarks Jernbanemuseum eller til Den Fynske Landsby – Frilandsmuseum. Er børnene vilde med dyr, så bør i også helt sikkert aflægge et besøg i Odense Zoo. Hvis børnene har masser af energi, kan I også nyde en sjov dag i Jumping Fun Trampolinpark eller i Leos Legeland i Odense. Det kan være noget af en omvæltning for børn at skulle flytte, derfor kan det måske være en god idé at lave nogle sjove aktiviteter med dem når I er flyttet til byen. Så får de nogle positive oplevelser med sig fra start.

 

4. Lær mere om byen

Hvis man på forhånd ikke kender så meget til Odense, så kan det være en god idé at søge inspiration på nettet. Man kan eksempelvis også bruge de sociale medier til at følge med i, hvad der sker i lokalområdet. Der, kan man ofte også finde spændende events i ens lokalområde. I forhold til aktiviteter og sport, kan man jo tjekke ud hvad der findes i Odense. Måske, er der noget man som forældre gerne vil gå til, eller som børnene har interesse i og som kunne være relevant at starte til.

Del artikel

Andre læser også