MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

5 spændende ting at opleve i Australien

Af Redaktionen

Drømmer du om at rejse hen på den anden side af jordkloden og besøge Australiens sande paradis af en berigende kultur og storslået natur, bør du læse med her. Australien er en sand drømmedestination der med sine unikke seværdigheder som Ayers Rock og Gret Barrier Rief lokker besøgende fra alle verdenshjørner til.  

Der er ingen tvivl om, at der på den anden side af jorden, venter et sandt rejseeventyr for livet. Et rejseeventyr der gemmer på en spændende historie og som er spækket med et fascinerende rigt dyreliv, tropisk regnskov og en storslået ørken. Det er bare med at begynde opsparingen og få pakket rygsækken, for Australien skal ses og opleves mindst én gang i livet.  

Indtil at du har fået sparet alle guldmønterne sammen og modtaget dit visum til Australien, kan du læse med her, og glæde dig over 5 af de mest spændende ting som du uden tvivl bør besøge under din rejse. 

Hovedstaden Sydney 

Når du ankommer til Australien, kan du ikke gå glip af den storslået storby Sydney der byder på alt fra små shoppingstræder, lækre hvidsandende strande og de to bekendte landemærker Operahuset og Harbour Bridge. Der er tale om en storby som rummer hele 4 millioner indbyggere, og som byder på alt hvad man kunne ønske sig. For at få det fulde ud af byen, anbefales det derfor også at man vælger at tilbringe et par dage der inden man pakker kufferten og drager videre. 

Ayers Rock 

Ayers Rock er uden tvivl et af Australiens største natur ikoner, der med sine godt 600 millioner år gamle sandstensklippe strækker sig over mere end 9 kilometer. Den betegnes blandt flere af de indfødte som hellig, hvilket man hurtigt vil forstå så snart man ser dens imponerende og nærmest guddommelige fremtoning i den røde ørken. 

Great Barrier Rief 

Du har måske hørt om Great Barrier Rief før, der flere gange er blevet omtalt i medierne som et af de mest storslået naturoplevelser, med dets hele 344.000 kilometer lange koralvej. En naturoplevelse der når du dykker under havets overflade, indvilger dig i et farverigt univers hvor både fisk, skildpadder, delfiner og hajer hører hjemme. Dette mangfoldige og farvestålende dyreliv er også en af årsagerne til, at Great Barrier Rief er på listen blandt et af verdens 7 naturlige vidundere. 

Down under 

Hvis du ikke er så meget til dyrelivet under vand, er der også mulighed for at få en lige så fænomenal oplevelse på land. Australien tilbyder alverdens oplevelser hvor du har mulighed for at komme helt tæt på det vilde dyreliv, og derved opleve både kænguruer, koalabjørne og emuer på tæt hold. Udover de mere anerkendte dyrearter, rummer Australien også på flere øvrige ukendte men dybt fascinerende dyrearter. Dyrearter som man bliver nødt til at se med egne øjne for at tro på at de i sandhed findes. 

Hvis man ønsker at opleve hele Australiens dyreliv, kan man godt forberede sig på at skulle hive flere dage ud af kalenderen. Australien er et kæmpe kontinent tilsvarende et areal på størrelse med Europa, hvor størstedelen udgøres af uberørte naturområder beboet af landets unikke dyrearter. 

Blue Mountains 

The Blue Mountains er en skjult perle der byder på en eventyrlysten nationalpark bestående af sandstensklipper og blå eukalyptus skove. Sandstensbjergkæden udgør en del af Great Dividing Range som løber flere tusinde kilometer langs den østlige- og sydøstlige australske kyst. Vælger du det rigtige fodtøj, kan du nærme dig bjergets højeste punkt godt 1.200 meter over havets overflade, hvor en storslået udsigt venter. Det er med garanti en naturskøn oplevelse der giver udkig over større dele af Australiens mange seværdigheder. 

Del artikel

Andre læser også