MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A Hereford Beefstouw i festhumør: Fejrer studenter med gratis Cava og ny sommermenu

Af Christina Frederiksen

For nylig slog A Hereford Beefstouw dørene op til en nyrenoveret lækker restaurant på Flakhaven.

Udover, at de fysiske rammer har fået en overhaling, er det især menukortet, der har fået en ny, skarpere profil.

Og det er nogle ændringer, som odenseanerne har taget fantastisk godt imod.

Restaurantens Grand Opening-menu blev revet væk, og nu er A Hereford Beefstouw klar med endnu et godt tilbud.

Det falder sammen med, at stedets sommermenu bliver lanceret.

Det vil A Hereford Beefstouw gerne markere med et knivskarpt tilbud.

SOMMERMENU:

  • Oksefilet (ca. 200 g) serveret med alle sæsonaktuelle sideretter til deling ved bordet
  • Jordbærdessert. Mazarin med jordbærskum, jordbæris og chokoladecrumble

Sommermenuen består af to retter, og fås til kun 335 kroner.

Og som om, at det ikke er nok, så vil A Hereford Beefstouw også gerne fejre de nyudklækkede studenter.

Det betyder, at alle, der bestiller sommermenuen i uge 24 og 25, får lidt ekstra godt til ganen:

“Vi glædes over de nyudklækkede studenter, og det skal selvfølgelig fejres ved, at A Hereford Beefstouw giver et gratis glas cava, når vores sommermenu bestilles,” lyder det fra restauranten.

Det er ikke kun sommermenuen og rammerne, der er nye på A Hereford Beefstouw.

Det er åbningstiderne også.

Efter flere år uden frokoståben kan man nu igen blive mæt midt på dagen i restauranten hver fredag og lørdag.

Så hvis du foretrækker at indtage sommermenuen og fejre familiens nyudklækkede studenter ved middagstid, er det altså også en mulighed.

Book dit bord på A Hereford Beefstouw her.

Del artikel

Andre læser også