Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

A-kasser
Denne side er en annonce

A-kasse Pris/md.

524 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

468 kr

✔ Danmarks mest lokale A-kasse
✔ Billig fritidsulykkesforsikring
✔ Danmarks stærkeste fagforening

A-kasse Pris/md.

487 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

69 kr

✔ Gratis fagforening i 3 måneder
✔ Spar mange penge om året
✔ Høj service

A-kasse Pris/md.

502 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

-

✔ Gratis medlemskab til studerende
✔ 82.000 + humanister og scient.er
✔ Få rådgivning og sparring

A-kasse Pris/md.

498 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

69 kr

✔ Mulighed for lønsikring
✔ Professionel hjælp til jobsøgning
✔ Rabat på forsikringer

A-kasse Pris/md.

514 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

71 kr

✔ Billig og god fagforening
✔ Hjælp til at finde nyt job hurtigt
✔ Gratis webinarer og kurser

A-kasse Pris/md.

490 kr

Åben for

Salg og Marketing

Fagforening Pris/md.

167 kr

✔ Store rabatter på uddannelser
✔ Gratis karriere sparring og lønrådgivning
✔ Mulighed for lønsikring

A-kasse Pris/md.

480 kr

Åben for

Ledere

Fagforening Pris/md.

197 kr

✔ Inklusiv lønsikring
✔ God for selvstændige
✔ Få juridisk rådgivning

A-kasse Pris/md.

505 kr

Åben for

Alle

Fagforening Pris/md.

50 kr

✔ Høj medlemstilfredshed
✔ Ekstra lønsikringstilbud
✔ Gratis kurser for alle medlemmer

A-kasse Pris/md.

467 kr

Åben for

Akademikere

Fagforening Pris/md.

-

✔ Intern jobportal
✔ A-kassen der vil mest og koster mindst
✔ Adgang til online kurser
Størrelsen på vores provision har indflydelse på sorteringen - læs mere

Billig a-kasse – se oversigten over de bedste a-kasser her

En A-kasse er en arbejdsløshedskasse, som kan hjælpe dig, hvis du skulle være så uheldig at miste dit arbejde. En A-kasse sikrer, at du opretholder en indtægt, også selvom, du ikke længere har et arbejde. En A-kasse er en ting, som du melder dig ind imens du har et arbejde, og når så du optjener den nødvendige anciennitet, så er du dækket, således, at du får dagpenge, hvis du skulle miste dit arbejde. Det kan være en god idé at være med i en A-kasse uanset hvor i livet man er, hvem man er og hvilket arbejde man har. Det er en god tryghed, og en måde, hvorpå du kan være sikker på, at du vil kunne betale dine faste udgifter uanset om du mister dit arbejde eller ej.

Alle har en risiko for at blive arbejdsløs, og en A-kasse er altså en forsikring mod det at blive arbejdsløs. A-kassen sikrer dens medlemmer, og sørger for, at man får en fast indkomst, når man er arbejdsløs. Det er som medlem af en A-kasse, at man får retten til dagpenge.

Hvem kan være med i en A-kasse?

Det kan alle, der er over 18 år i bund og grund. Det gælder om at melde sig ind i en A-kasse et godt stykke tid, inden man får brug for den. Det skyldes, at man skal have været medlem i en A-kasse i minimum 1 år, for at få retten til at kunne modtage dagpenge. Der er desuden et krav om, at man har haft en bestemt indkomst, førend man kan få retten til at kunne modtage dagpenge.

Du kan faktisk melde dig ind i en A-kasse allerede inden du er færdiguddannet, for et fuldtidsstudie gælder for et fuldtidsarbejde, i forhold til at optjene dagpengeretten. Der er dog lidt forskel på det beløb, man vil kunne få i dagpenge, da dimittendsatsen er lidt lavere. Langt de fleste A-kasser tilbyder endda, at man kan være med gratis, når man er studerende. Det er meget normalt, at man ikke kommer direkte ud i arbejde, når man er færdig med at læse, og derfor kan det være rart at vide, at man får dagpenge, hvis man går arbejdsløs efter endt studie.

Vælg den rigtig A-kasse

Der er rigtig mange A-kasser i Danmark, og derfor kan det måske være svært at vide, præcis hvilken man skal vælge. Ofte, så vælger man A-kasse ud fra hvilken faggruppe, man tilhører, da man ofte har A-kasse hos samme sted, som man har fagforening. Der er forskellige parametre, som man kan vælge sin A-kasse ud fra, og det er blandt andet fagområder. Der findes A-kasser, som udelukkende er for personer indenfor bestemte faggrupper, og derfor kan man selvfølgelig kun være med i dem, hvis man tilhører den gruppe.

Derudover kan man eksempelvis også vælge A-kasse ud fra pris. De fleste A-kasser har ca. samme prisniveau, men der er dog forskel på priserne, alt efter hvilken man vælger. Derfor kan pris også være et parameter, som kan være en god idé at overveje. Priserne kan også variere alt efter om, man har fagforening og A-kasse samlet samme sted, eller ej.

Sortering

Listen viser et bredt udsnit af a-kasse markedet, men inkluderer ikke alle a-kasser. Vi samarbejder med flere af a-kasser på listen, hvilket betyder, vi kan modtage provision fra udbyderen. Størrelsen på denne provision har indflydelse på, hvordan listen er sorteret. Oplysningerne om a-kasserne kommer fra a-kasser, og vi tager forbehold for fejl.