Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbnede sidste år: Odense-restaurant nomineret til Danmarks bedste smørrebrød

Af Michael Qureshi

Selv om 2020 har været udfordrende for restaurationsbranchen, så er der god grund til at glæde sig på Restaurant HOS i de tidligere mmoks-lokaler i Kongensgade.

Siden åbningen sidste år har gæsterne hyldet stedet med gode anmeldelser. De professionelle anmeldere har været begejstrede.

Nu er HOS atter med i opløbet om at vinde titlen som Årets Smørrebrødsrestaurant i hele Danmark.

Torsdag kunne Den Danske Spiseguide melde de tre finalister til Årets Smørrebrød 2020 ud. Her finder man HOS i skarp konkurrence med toppen af poppen inden for den klassiske genre.

De øvrige to nominerede er populære Møntergade i Indre By i København samt bornholmske Det Røde Pakhus i Rønne.

Leverer også på højt niveau om aftenen i weekender

Fermenteret hvidløgscreme, syltede ramsløg og hjemmetørret oksehjerte, der så også lige bliver revet på et japansk rivejern. Umami til tatar.

En tatar der generelt serveres lidt anderledes, end hvad du måske er vant til.

Det er blot en af de mange smørrebrødsvarianter, som man kan få serveret på den nyudsprungne restaurant HOS i Odense.

Ikke nok med det så har HOS også åbent om aftenen i weekenderne, og her leveres der også på allerhøjeste niveau.

Sammen med kæresten Michelle Bøgelund Hemme er Jakob Spolum indehaver af Odenses nye restaurant.

Det er ikke mange uger siden, at magasinet Euroman kom med en ekstremt begejstret anmeldelse af HOS.

Euroman skrev blandt andet;

“Det fynske smørrebrød var lig med slagtersmørrebrød, som enhver kender det, indtil kokken Jakob Spolum, udlært under Michel Michaud, og hans bedre halvdel, Michelle Bøgelund Hemme, kom til Odense direkte fra Ruths hotel på Skagen og gik i gang med at smøre nye madder.

De har ikke set sig tilbage siden. Deres restaurant HOS var en succes fra dag ét.”

Du kan læse anmeldelsen her

Del artikel

Andre læser også