Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Bettina går imod trenden: Åbner butik på udskældt adresse

Af Christina Frederiksen

Er der noget alle odenseanere har en holdning til, så er det, om man foretrækker at handle i centrum eller i et af byens indkøbscentre.

Især har tilblivelsen af letbanen giver fornyet styrke til snakken, om hvorvidt det er nemt eller besværligt at komme til og fra centrum – og om parkeringsforholdene er i orden.

Det er butiksejer Bettina Tino Pedersen træt af.

“Jeg bliver lidt fanden-i-voldsk, når folk taler dårligt om centrum.

Folk brokker sig over trafikken. Det forstår jeg simpelthen ikke. For det er altså ikke svært at finde parkering eller komme herind,” siger Bettina Tino Pedersen.

Hun ejer butikken Se Chloe, hvor hun sælger vintage-boligindretning.

Vandskade i gammelt lokale

Den har ligget som pop-up-butik i Kongensgade, fordi hun følte, at hendes gamle adresse i Store Gråbrødre Stræde lå for indeklemt.

Dog var det meningen, at hun skulle have lukket pop-up-butikken ned og være rykket tilbage det oprindelige lokale.

Men det satte en vandskade en stopper for.

“Så jeg besluttede simpelthen at flytte permanent ind i Kongensgade 30, hvor min pop-up-butik ligger. Men nu bliver det så som rigtig  butik med alt, hvad det indebærer,” siger Bettina Tino Pedersen.

Hun går i øjeblikket og sætter butikken i stand men lover, at den er helt klar til at tage imod kunder på fredag 3. juni.

Hun glæder sig til at vise kunderne en flot butik med masser af lækre varer på hylderne.

 

Sælger ud af unik vintage-samling

“Jeg har et bredt sortiment af genbrugsvarer, og så har jeg nok Fyns største samling af vintage-stof og vintage-knapper.

Altså ting, du ikke kan gå ud og finde andre steder. Og nu har jeg simpelthen besluttet, at det er på tide at få solgt ud af denne samling,” siger Bettina Tino Pedersen.

Stofferne er fra 1950’erne og frem til 1980’erne. Og som noget helt nyt vil man kunne få lavet sin egen lampeskærm hos Bettina Tino Pedersen.

Bettina Tino Pedersens hund, Asta, er altid med i butikken.

“Jeg kommer til at lave lampeskærme og til at sætte stof på lamper. Jeg laver ikke foldeskærme, men jeg bruger mit vintagestof til at lave tre forskellige modeller af lampeskærme.

Jeg synes, at det er fedt at finde et stykke stof eller en knap, du ikke kan få andre steder og lave noget flot til mine kunder,” siger Bettina Tino Pedersen, der dog understreger, at hun ikke allerede fra fredag er klar til at lave lampeskærme.

“Det er noget, der kommer til at ske over de næste par måneder.”

Kongensgade er ikke den gade i centrum, der har det bedste ry blandt kunder og butiksindehavere. Men det er Bettina Tino Pedersen ligeglad med.

Fokus på service og shoppeoplevelser

“Mange taler om, at Kongensgade dør, men jeg kan godt drive en butik i Kongensgade, selvom det ER dyrt at ligge i her.

Men jeg ved, hvad jeg kan omsætte for. Og så synes jeg, at vi skal blive bedre til at støtte op om Odense som storby.

Vi ER faktisk en storby. Rosengårdcentret er også et dejligt sted at handle, men der skal være noget for alle, og det er det, jeg gerne vil gøre noget for,” siger Bettina Tino Pedersen og tilføjer:

“Jeg vil gerne hejse flaget for specialbutikkerne. Man skal tro på produktet. Jeg har bygget min butik stille og roligt op. Det er vigtigt, at man giver folk en oplevelse, når de går ud i de fysiske butikker og handler.

Det er megafedt at give en god betjening. Der skal være en god stemning i butikken, og du skal føle, at du får en god service. Generelt synes jeg, at vi kan blive endnu bedre til det herinde i byen.”

Det er ikke kun genbrugsvarer, Bettina Tino Pedersen sælger i Se Chloe.  Butikken består af en fin blanding mellem brugt og nyt. Blandt de nye varer er for eksempel de farverige glas fra Anna Von Lipa.

Til butikkens store åbning fredag vil der være lidt sjov for både store og små.

Der vil for eksempel være popcorn til børnene og goodiebags til de 25 første handlende kunder.

Hvad: Se Chloe åbner med permanent butik

Hvor: Kongensgade 30, 5000 Odense C

Hvornår: 3. juni kl. 11

Del artikel

Andre læser også