MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbner snart: Kendt sushi-restaurant klar i nye, luksuriøse omgivelser

Af Christina Frederiksen

Det er en drøm om at udvide, der snart bliver realiseret for én af Odenses kendte sushi-restauranter.

På lørdag, 5. november, kan Koi Sushi nemlig slå dørene op til en ny, stor restaurant i helt nyrenoverede omgivelser ud til Flakhaven.

Koi Sushi åbner på ny adresse i Vestergade 15.

Koi Sushi åbner således i Vestergade 15 efter, at det for fem måneder siden blev annonceret, at restauranten lukkede ned i de gamle lokaler i Pantheonsgade for at rykke i nye, store omgivelser på Flakhaven.

“Der bliver fortsat fokus på sushi men med nyt menukort. Vi har lagt fokus på de mest kræsne gæster, så vi tilfredsstiller dem. Vi kommer til at bruge nogle særligt eksklusive råvarer, som vi ikke har brugt før, men jeg vil vente med at afsløre hvilke, til vi åbner,” Magdalena Bahrami Sørensen, der ejer Koi Sushi sammen med Jacek Lobinski.

Japansk og sydamerikansk køkken

Og hvor der i det gamle Koi Sushi kun var fokus på det japanske køkken, bliver der tilført en helt ny geografi på menukortet.

For udover Japan kan man som gæst på det nye Koi Sushi også besøge det sydamerikanske køkken.

“Vores nye menukort bliver japansk og asiatisk/sydamerikansk fusionstyle. Det skal forstås sådan, at vores sushi selvfølgelig er japansk, men at man så for eksempel også kan bestille lambchops i sydamerikansk stil,” siger Magdalena Bahrami Sørensen og tilføjer:

“Vi har meget fokus på at sammensætte tingene rigtigt. Alt er kombineret efter en rød tråd.”

Som noget nyt vil man også kunne få cocktails hos Koi Sushi, ligesom at der vil være større fokus på hvidvin og champagne. Man kommer også til at køre med udvidede åbningstider – nogle dage med frokostservering – men her har folkene bag Koi Sushi endnu ikke lagt sig fast på tidspunkterne.

Stort projekt

Hvor der i Koi Sushis gamle lokaler i Patheonsgade var plads til 18 gæster, bliver der i Vestergade 15 plads til 50 spisende gæster indendørs. Men der bliver også mulighed for udendørsservering, hvilket Koi Sushi heller ikke tidligere har haft.

Hvad, der til gengæld er helt, som det plejer, er, at der vil være mulighed for takeaway.

“Vi vil fortsat have takeaway. Vi vil have et menukort, der er særligt egnet til takeaway og ét, der er særligt egnet til restauranten,” siger Magdalena Bahrami Sørensen.

Det var ikke meningen, at det skulle have taget fem måneder at gøre det nye lokale klar til åbning.

“Det er en meget længe ventet åbning. Nogle spekulerer på, hvorfor der er gået så lang tid. Men det har været et stort projekt at åbne en restaurant i et lokale, der ikke tidligere har været restaurant. Vi kan roligt sige, at vi er blevet mødt af nogle krav, man ikke har fantasi til,” siger Magdalena Bahrami Sørensen og griner.

Men nu er det altså lige op over.

Koi Sushi åbner 5. november klokken 18.

Der kan allerede bookes bord her.

Del artikel

Andre læser også