Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt for hele familien: Oplev Busters Verden på Odense Teater

Af Stine Kjølby Christensen

Bedsteforældre, forældre og børn – alle kan glæde sig til en sjov, musikalsk og underholdende forestilling, når Odense Teater inviterer hele familien med i Busters Verden.

Hovedpersonen er nok kendt af de fleste fra Bjarne Reuters bog, den legendariske tv-serie eller nye film, men han forstår virkelig også at præsentere sig selv:

”Mine damer og herrer! Ærede publikum! Nassede næsepillere og højtærede hundestejler. Vi præsenterer verdens største tryllekunstner: Buster Oregon Mortensen!”

Magiske Buster

Heldigvis har Buster noget at have selvtilliden i, for han er fræk, fuld af fantasi og gåpåmod.

Busters far er arbejdsløs, og indimellem drikker han for meget. Men engang var han en stor tryllekunstner, der gik under navnet den store Osman, og han har lært Buster alle sine numre.

Det betyder, at Buster altid har et trylletrick eller en plan – eller en tredje arm – i ærmet, selvom de store drenge driller, eller han kæmper med matematikken.

Buster er sjov, modig og han lader sig ikke slå ud af, at han er for lille til både budcyklen og jobbet i ismejeriet.

Buster er ikke mindst en elskelig, men uheldig helt, når han forsvarer sin lillesøster Ingeborg, underholder den gamle Fru Larsen eller forelsker sig i den smukke Joanna.

Alt dette folder sig ud på scenen – krydret med tryllenumre, en kanonaffyring, vidunderlige sange og masser af skæg og hygge for hele familien.

Det er Bjarne Reuter selv, der har stået for manuskriptet, mens Emil Veber Rasmussen spiller Buster Oregon Mortensen. Natalí Vallespir Sand, som medvirkede i spillefilmen Buster, er også med i forestillingen sammen med blandt andre Claus Riis Østergaard og Jens Andersen.

Begejstrede anmeldere

Det er ikke kun publikum, der har glædet sig over Busters Verden. Anmelderne har også uddelt roser og stjerner.

Fyens Stiftstidende og Politiken har kvitteret med fire stjerner hver, mens Jyllands-Posten fandt fem stjerner frem, da de besøgte Odense Teater.

Hos podcasten Den 4. væg er begejstringen også stor. Her bliver der ikke uddelt stjerner, men begejstringen over både skuespillere og scenografi er stor, og konklusionen er ikke til at misforstå:

”Kort sagt, så er det en familieforestilling der har masser af grin og gode oplevelser til hele familien, og Busters Verden er absolut et besøg værd,” skriver anmelderen.

Hygge for alle i familien

Forestillingen har netop haft premiere, og den spiller i teatersalen på Odeon i de kommende uger.

Der er både aften- og weekendforestillinger at vælge imellem, ligesom der også er billetter at få i børnenes efterårsferie. Der er garanti for en vidunderlig oplevelse.

Billetter kan købes her.

Senere på året byder Odense Teater også på store oplevelser som En Folkefjende med Søren Pilmark i hovedrollen, årets juleforestilling Jul på Slottet og meget andet.

Del artikel

Andre læser også