MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets Brasserie 2017: Odense-restaurant vandt flot pris

Af Michael Qureshi
Foto: Bacchus Facebook
Foto: Bacchus Facebook

Søndag aften afviklede Den Danske Spiseguide deres årlige prisuddeling.

Flere af Danmarks bedste restauranter blev hædret ved den store gallamiddag på Restaurant Frederiksminde i Præstø.

Heriblandt Odense-restauranten Bacchus. De løb med den fornemme titel som Årets Brasserie 2017, hvor de var i hård konkurrence mod andre stærke kandidater.

“Vi er tomme for ord. Tusind tak til alle vores gæster. Det her skal fejres,” skrev Bacchus på Facebook efter triumfen.

Andet år i træk de var nomineret

Det er Bacchus i Vestergade med Stephane Libourel, der nu kan bryste sig af at være landets bedste Bistro/Brasserie.

Det er faktisk andet år i træk, at Restaurant Bacchus er blandt de slutnominerede i kategorien.

De var oppe imod tre andre gode steder i Danmark. Bistro59 fra Aalborg, Café Stranden i Henne og Bæst i København.