MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets første weekend: Saunagus, satire, løbeture og gratis øl

Af Redaktionen
Foto: Viggos.
Foto: Viggos.

Et nyt år er en god mulighed for at prøve noget nyt. Vi har som altid samlet en række aktiviteter, så du kan bruge årets første weekend i godt selskab med venner og familie. Tag for eksempel i teatret, til koncert eller løb en tur i Munke Mose, og nyd en kop mokka som belønning.

God weekend!

Musik

Fredag kl 14.00-16.00: Jazz på Restaurant Grønttorvet
Hvis du elsker at nyde din mad til lyden af lækkert jazzmusik, så kom forbi på Restaurant Grønttorvet, som starter det nye år med en god omgang Fredagsjazz. Der er fri entré, men det er en god idé at bestille bord.

Læs mere her.

Lørdag kl 15.00: Nytårskoncert i Odense Koncerthus
Der er masser af champagne- og konfettistemning over Odense Symfoniorkester. To veloplagte solister fører publikum igennem en perlerække af wienervalse, polkaer, galopper og forfører publikum igennem sange fra de store operetter.

Læs mere her.

Mad og drikke

Fredag 12.00-13.00 og 20.00-21.00: Gratis øl på Viggos
På fredag fejrer Viggos en ny milepæl: De har opnået 12.000 datoer på et år. Derfor lader de ølhanerne løbe i to timer, så du kan starte weekenden med en gratis fadøl eller ti.

Læs mere her.

Fredag kl. 16.00: FredagsSlatter i Café ODEON Social
Café ODEON Social inviterer som altid til hygge om fredagen. Her kan man drikke vin til billige penge og hjælpe ODEON med at få drukket slatterne op, så de ikke går til spilde.

Et glas vin koster 50 kr. uanset navn og drue.

Læs mere her.

Søndag kl 18.00: Sunday Dinner på S’vineriet
Kom og brug din søndag aften i godt selskab på S’vineriet. Her er der en uformel stemning og en lækker to-retters menu med vin for 150 kr. Der er kun plads til 24 gæster, så skynd dig at bestil et bord, hvis du vil være med.

Bestil bord og læs mere her.

For familien

Fredag/lørdag kl 19.00/16.00: Oliver Twist i Odense Teater
Lommetyvene er løs i historien om den forældreløse Oliver Twist. I Odense Teater kan se hans oplevelser i fattighuset og Londons underverden.

Anbefales fra ca. 8 år.

Læs mere her.

Fredag kl 11.00 og 13.00: Teater for børn på Nørregaard Teater
Oplev et hyggeligt teaterstykke om larver, mad og ugens dage. Oplev en skøn og enkelt historie med varme farver, rim og poetisk dybde. Forestillingen er for børn fra et halvt til fem år.

Læs mere her.

Kultur

Fredag kl 20.00-23.00: Finsk Aften i Svømmehallen Klosterbakken
Start det nye år med at forkæle dig selv med en omgang saunagus. Det er finsk temaaften i Svømmehallen Klosterbakken, hvor du kan opleve saunagus på ægte finsk manér. Derudover er der Aqua-Fitness, Hot-Stone massage (50 kr.), dampbad og masser af wellness.

Du kan også deltage i spisning fra kl. 19.00, hvor der blandt andet serveres finsk gryderet med oksekød og grøntsager.

Læs mere her.

Fredag kl 18.30-02.00: Københavnermodellen i Teater Momentum
Kom til et springfarligt og satirisk antigrationsshow, hvor Ali, Muddi, Rahli og Mo kommenterer på nutidens integrationsdebat og på muslimers rolle i Danmark.

Læs mere her.

Fredag kl 20.00: Poetry Slam i Odense Koncerthus
Oplev skuespillere kæmpe mod to af landets bedste poetry slammere. Skuespillerne fremfører Holberg, mens slammerne optræder med egne tekster. Og derefter skal publikum afgøre, hvem der skal have de højeste point.

Læs mere her.

Lørdag kl 19.30: Poetry Slam på Teater Momentum
Det er en kamp på ord og en duel i poesi lørdag aften på Teater Momentum. Oplev poeter med næver af ord, som kæmper med rap, sange og digte. Deres eneste våben er deres mund, og man må ikke bide.

Poeterne har tre minutter og ti sekunder til at imponere publikum og de må hverken bruge instrumenter, rekvisitter eller kostumer.

Læs mere her.

Lørdag kl 09.00-10.00: Løbeklub ved Nelle’s Filosoffen i Munke Mose
Hvis du har samlet dig lidt ekstra kilo i juleferien, så kom forbi Nelle’s og løb en tur langs åen. Det er gratis at løbe med, og efter løbeturen giver Nelle’s en kop mokka. Det er en fantastisk mulighed for at starte en god vane i 2018, så tag en ven og et par løbesko med i Munke Mose til en løbetur på ca. seks kilometer.

Læs mere her.

Shopping

Lørdag: Butikkerne i Odense City holder åbent
Få byttet dine julegaver og nyd en shoppetur i Odense City. Butikkerne holder åbent fra klokken 10-16 lørdag og søndag.

Lørdag-søndag kl. 10-17: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder åbent hver lørdag og søndag fra kl. 10-17. Der kan dog være enkelte butikker, som holder søndagslukket.