MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lækker nyhed:  Lagkagehuset lancerer fastelavnsbolle-vinder

Af Stine Kjølby Christensen

Julen er slut. Nytår er slut. Vi troede lige, at vi kunne nå et lille åndedrætskursus før næste højtid stod for døren – men sådan skulle det ikke være.

Fastelavnsbollesæsonen er nemlig klar til at blive skudt i gang, og igen i år er Lagkagehuset den første til at komme ud af starthullerne.

Allerede fra fredag den 3. januar er de legendariske fastelavnsboller tilbage i montren – selvfølgelig både de elskede og velkendte gengangere, men også en særlig nyhed i anledning af det nye år.

Noget for enhver fastelavnsbolle-smag

Selvom Lagkagehuset nok især er kendt for sine flødefastelavnsboller, så er der altså også noget for dig, der ikke gider noget bulls*** – og måske synes, at det er direkte blasfemisk at fylde dem med karamelliseret flødeskum og guldstøv.

Den gammeldags fastelavnsbolle bages igen i år på bløddej og er med remonce og chokolade og en helt ny version med remonce og hindbær – og pink glasur på toppen.

Skal det være liiiidt mere snasket, så kan du tage et skridt opad stigen og bestille en wienerbrødsfastelavnsbolle. Disse kommer med enten syltetøj eller creme, og passer perfekt på morgenbordet.

Skal den have hele armen med kalorier, så hopper du selvfølgelig direkte til flødefastelavnsbollerne, der bugner i montrene helt frem til den 18. februar.

Igen i år fås de i flere forskellige varianter, så der skulle være noget til enhver smag.

I efteråret sidste år afholdte Lagkagehuset det såkaldte fastelavnsbollevalg, hvor man som kunde skulle stemme på enten den gule fastelavnsbolle med citron og lakrids eller den pink med rabarber og hvid chokolade.

Vinderen blev den pink variant, som er en flødefastelavnsbolle med rabarberkompot og rabarbermousse, toppet med lyserød glasur og pyntet med et stykke hvid chokolade med tørret rabarber – og den er altså også at finde hos Lagkagehuset i år!

Lagkagehusets fastelavnsbollevarianter:


Vaniljecreme

Blåbær & nougat

Hindbær & Sarah Bernhard

Kaffe & Saltkaramel

Hindbærballade (vegansk)

Rabarber & hvid chokolade

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien