Årets sidste weekend: Nytårsfester, krudt og koncerter

Skrevet af: Redaktionen

Her får du inspiration til, hvad du skal lave i årets sidste weekend. Slut 2017 af med en koncert, en teaterforestilling eller et brag af en nytårsfest på en Odenses ideelle restauranter eller barer.

For familien

Fredag kl 11.00 og 15.00: Frost Disney In Concert i Odense Teater
Prinsesserne Anna og Elsa vender tilbage til det store lærred i Koncerthuset, hvor Odense Symfoniorkester spiller op til en af Disneys største og flotteste tegnefilm: Frost.

Læs mere om koncerten her.

Fredag-søndag kl 15.00/19.00: Oliver Twist i Odense Teater
Lommetyvene er løs i denne medrivende historie om den forældreløse Oliver Twist og hans oplevelser i fattighuset og Londons underverden. Anbefales fra ca. 8 år.

Læs mere her.

Musik

Fredag kl 21.00: Chili Machine på Musikhuset Posten
For at markere 25-året for Rage Against The Machines’ debutalbum, spiller bandet Chili Machine et brag af en koncert. Her kan du blandt andet høre hele debutalbummet fra Rage Against The Machines og opleve Chili Machines fænomenale evne til at ramme den beskidte funk, rasende lyrik og hårde metal, som er essensen af Rage Against The Machines.

Læs mere her.

Nytårsfester i Odense

Hvis du ikke selv vil lægge hus og køkken til årets nytårsfest, så har vi samlet nogle Odense nytårsfester her, så du kan læne dig tilbage og nyde en kæmpe nytårsfest i byen.

Froggy’s fra klokken 18.30
Slip for besværet med indkøb og madlavning nytårsaften og lad Froggy’s forkæle dig med en fantastisk nytårsmenu.

Bestil bord og læs mere her.

Café Kræz
Café Kræz skyder det nye år ind med en kæmpe fest ,og en menu som er springfyldt med lækre retter. Ved Café Kræz er de kendte for at kræse for både smagsløg og festaber, og nytårsmenuen byder på en 6 retters nytårsmenu, bobler og et bølgende dansegulv for 750 kr.

Bestil bord og læs mere her.

BOWL’N’FUN
Hold din nytårsaften i The Grill og Bowl’n’Fun, som har arrangeret en fantastisk nytårsfest med en overdådig nytårsbuffet, dans, livemusik, festfyrværkeri, natmad samt øl, vin og bobler ad libitum for 899 kr.

Læs mere her.

Mmoks
Hos Mmoks fejrer de årets sidste dag på behørig vis, og i den anledning disker de op med et sandt festfyrværkeri af en menu og selvfølgelig masser af bobler.

Middagen slutter kl. 23.00, men du er meget velkommen til at blive og drikke vin og drinks.

Bestil bord og læs mere her.

Franck A
På Franck A kan du fejre det nye år med en 5 retters menu ledsaget af omhyggeligt udvalgte vine. De indleder aftenen med Mojito Royal og snacks, og en DJ vil sørge for, at natten kommer til at summe af feststemning.
Fra 800 kr. pr person.

Læs mere og bestil bord her.

Heidis Bier Bar
Kom til nytårsfest på Heidi’s Beer Bier Bar, som for andet år slår dørene op for glade nytårsgæster i ”Alpehytten”. Her er du inviteret til gratis champagne og kransekage kl. 23.59!

Læs mere her.

Køb årets Fyrværkeri

Fredag-lørdag kl 17.30: Demoafskydning på Odense Havn og Odense Congress Center
Kender du den bitre skuffelse nytårsaften, når fyrværkeriet ikke danner den smukke himmelbukket, som du havde håbet på? Den skuffelse kan du sikre dig imod ved at tage til demoafskydning og selv opleve raketter og batterier in action, før du tager krudtet med hjem.

Fyns Største Fyrværkeriudsalg afholder demoafskydninger ved Odense Congress Center den 29. december kl 17:30 og på Odense Havn den 28. og 30. december kl. 17:30.

Ved alle demoafskydninger står Banjo’s klar med en pølsevogn, så man ikke skal vælge årets krudt på tom mave. Derudover vil man møde personale, som har styr på fyrværkeri og sikkerhed. Læs mere her.

Shopping

Fredag-lørdag kl 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne i Odense City holder åbent
Få byttet dine julegaver og gør dig klar et din nytårsfest i Odense Citys butikker.

Fredag-lørdag kl. 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder også åbent den 29. til 31. december, så det er stadig ikke for sent at få købt dit nytårsoutfit og det sidste nytårsgejl.

Helt unikt tilbud: Overtag værtshus i Odense for 0 kroner

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Majoren/Facebook
Foto: Majoren/Facebook

De brune værtshuse er en stor del af den danske historie.

Rent faktisk er de ved at få et popularitets comeback, hvor flere og flere yngre mennesker bruger værtshusene til at varme op til byturen senere på natten.

Hvis du har gået med en nostalgisk drøm om at stå bag baren på dit eget værtshus, så er der opstået en gylden mulighed i hjertet af Odense.

Værtshuset Majoren i Overgade kan nemlig overtages ganske kvit og frit. Det skriver TV 2 Fyn.

Fuldtidsjob koster på energien

Siden september har kammeraterne Nicolai Lommer og Rasmus Dolmer drevet værtshuset Majoren sideløbende med fuldtidsjobs.

Men det kan de ikke længere overskue, og derfor er de klar til at overlevere nøglerne for 0 kr.

“Vi har skabt en forretning og en succes hernede, og vi har mange stamkunder.

Så det er ikke bare at sælge stedet. Vi håber i virkeligheden, at nogen vil overtage nøglerne til Majoren,” fortæller Nicolai Lommer til TV 2/Fyn.

Ramte også Ekstra Bladet

Nyheden ramte også onsdag et af Danmarks største medier, da Ekstra Bladet på deres website skrev nyheden.

På Ekstra Bladets Facebook fik den også vanvittigt mange kommentarer med over 1000 i skrivende stund.

Tidligere hed stedet Aben & Kyllingen, som var kendt som et af de bedste raflesteder i Odense.

Da makkerparret overtog stedet i Overgade renoverede de lokalerne helt igennem og fik sat et mere moderne udtryk ind.

Nicolai Lommer er i forvejen kendt i Odense, hvor han har sandwichbaren Lommer’s Sandwich og Salat, som også har til huse i Overgade.

Vild nyhed: Megastjernen Miley Cyrus kommer til Tinderbox

Skrevet af: Redaktionen

Den amerikanske popstjerne sættes på plakaten sammen med Giorgio Moroder, Stefflon Don, Eric Prydz og 20 andre danske og internationale navne

Plakaten til Tinderbox 2019 indeholder allerede verdensstjerner som Neil Young, Swedish House Mafia, Lana Del Rey, A$AP Rocky, Lil Uzi Vert, Billie Eilish, The Chainsmokers, Duran Duran, Greta Van Fleet, The Lumineers, Macklemore og mange andre.

Nu færdiggøres et allerede imponerende program med tilføjelsen af 24 stærke navne inklusive megastjernen Miley Cyrus, der topper, hvad der må siges at være den stærkeste plakat i festivalens 5-årige levetid.

Ingen har som Miley Cyrus konverteret en karriere som populær barnestjerne på tv til en provokerende, farvestrålende og konstant grænsesøgende karriere som popstjerne, der kun har gjort hende til et endnu større og mere omdiskuteret navn.

Siden Miley Cyrus i 2008 sprang ud som sanger i eget navn, har hun solgt 16 millioner plader, ligget nummer et på albumhitlisten i USA tre gange og haft verdensomspændende hits med sange som ”Malibu”, ”We Can’t Stop” og ”Wrecking Ball”.

Mere end en milliard visninger på Youtube

Sidstnævnte har mere end 1 milliard visninger på YouTube, hvilket var en afgørende faktor, da Time Magazine i 2014 for anden gang listede hende som en af de 100 mest indflydelsesrige personer i verden.

Senest har Miley Cyrus medvirket på Mark Ronsons seneste hit, ”Nothing Breaks Like a Heart”, hvor den 26-årige sanger endnu engang viser, at uanset om det er pop, rock, rap eller country, så mestrer hun det som ingen anden.

Miley Cyrus har kun en gang tidligere spillet i Danmark, så det er lidt af en sensation, at den millionsælgende megastjerne har valgt at spille på Tinderbox som et ud af kun en håndfuld shows i Europa denne sommer.

“Vi er vanvittigt begejstrede over, at det er lykkedes at få så stort et navn med i sidste runde offentliggørelser. Der har været stor efterspørgsel på et stort popnavn, og med Miley Cyrus må man sige, at vi har leveret et af de største i verden lige nu.

Programmet i år er vanvittigt stærkt, og det har krævet et markant større musikbudget end tidligere. I år bruger vi ikke mindre end 58 millioner på musik, så prisreguleringen på billetten er geninvesteret i programmet,” siger talsmand for Tinderbox, John Fogde.

Miley Cyrus får følgeskab af 23 andre spændende navne, hvor særligt legendariske Giorgio Moroder, og den stærke dancehall-rapper Stefflon Don er værd at fremhæve.

Derudover vil man kunne opleve Eric Prydz som hovednavn på Magicbox i år. Den populære svenske dj har haft internationale hits som ”Proper Education” og ”Pjanoo” og har stået bag remixes for verdensstjerner som Depeche Mode, Calvin Harris og Duran Duran.

Han ligger i top 20 på DJ Mags liste over verden største dj-navne, og lørdag aften står han som sidste navn på Magicbox.

Fed fest i vente: Grøn offentliggør endnu et stort dansk navn

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Vi kan ikke være de eneste, der glæder os til sommer, kolde fadøl, hyggeligt samvær og ikke mindst lækker musik på årets Grøn.

I 2019 besøger Grøn for 36. år i træk otte danske byer, og Odense er selvfølgelig igen at finde på tourplanen.

Det bliver fredag d. 26. juli, at Dyrskuepladsen igen bliver omdannet til en festplads uden lige.

Nu har endnu et stort dansk navn meldt sin ankomst.

Eneste live-koncerter i 2019

Carpark North fejrer i år deres 20-års jubilæum, og det bliver i selskab med Grøn.

De spiller nemlig en række helt særlige shows på årets grønne koncerter, som er det eneste sted man kan opleve Carpark North live i 2019.

Med Carpark North på plakaten er den danske sommer sikret lige dele kant, nerve og sammenhold.

Den rå energi, der fik bandet ud til resten af landet, er nemlig ikke svundet, siden gruppen i slut 90’erne overrumplede både publikum og anmeldere.

“At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille “riot”.

En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for “høren-til”, kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret.

Og vi mærker det ligeså meget på scenen, som publikum mærker det på græsset,” fortæller Carpark North i en pressemeddelelse.

I radioen har gruppen været særdeles populære blandt andet med numre som “Transparent and Glasslike”, “Human” og sidste års rockhit “Raise Your Head”. Samlet er det blevet til hele fem gange som P3´s ”Ugens uundgåelige”.

“I år er femte år vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre!

Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage.

Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band. Grøn er nemlig det eneste vi spiller i hele 2019.”

Tre store navne offentliggjort

Carpark North er det tredje danske navn, som skal sikre en kæmpe fest til sommer.

Det fulde program er endnu ikke offentliggjort, men Grøn har indtil videre offentliggjort to andre store danske navne.

Carpark North får nemlig selskab af rap-fænomenet Kesi og Scarlet Pleasure, som er et af de hotteste bands i Danmark lige nu.

“Vi glæder os helt vildt at spille på Grøn i 2019. Vi har meget stærke minder om vores debut på Grøn i 2017, og det bliver helt specielt at vende tilbage.

Det er en intens følelse af symbiose at rejse landet rundt i en karavane med andre bands og alle de frivillige – og så glæder vi os til at spille nye sange for publikum,” siger Scarlet Pleasure til grøn.dk

Hvad: Grøn
Hvor: Dyrskuepladsen, Odense
Hvornår: Fredag d. 26. juli fra klokken fra kl. 13.

Du finder info om billetkøb her.