Årets sidste weekend: Nytårsfester, krudt og koncerter

Skrevet af: Redaktionen

Her får du inspiration til, hvad du skal lave i årets sidste weekend. Slut 2017 af med en koncert, en teaterforestilling eller et brag af en nytårsfest på en Odenses ideelle restauranter eller barer.

For familien

Fredag kl 11.00 og 15.00: Frost Disney In Concert i Odense Teater
Prinsesserne Anna og Elsa vender tilbage til det store lærred i Koncerthuset, hvor Odense Symfoniorkester spiller op til en af Disneys største og flotteste tegnefilm: Frost.

Læs mere om koncerten her.

Fredag-søndag kl 15.00/19.00: Oliver Twist i Odense Teater
Lommetyvene er løs i denne medrivende historie om den forældreløse Oliver Twist og hans oplevelser i fattighuset og Londons underverden. Anbefales fra ca. 8 år.

Læs mere her.

Musik

Fredag kl 21.00: Chili Machine på Musikhuset Posten
For at markere 25-året for Rage Against The Machines’ debutalbum, spiller bandet Chili Machine et brag af en koncert. Her kan du blandt andet høre hele debutalbummet fra Rage Against The Machines og opleve Chili Machines fænomenale evne til at ramme den beskidte funk, rasende lyrik og hårde metal, som er essensen af Rage Against The Machines.

Læs mere her.

Nytårsfester i Odense

Hvis du ikke selv vil lægge hus og køkken til årets nytårsfest, så har vi samlet nogle Odense nytårsfester her, så du kan læne dig tilbage og nyde en kæmpe nytårsfest i byen.

Froggy’s fra klokken 18.30
Slip for besværet med indkøb og madlavning nytårsaften og lad Froggy’s forkæle dig med en fantastisk nytårsmenu.

Bestil bord og læs mere her.

Café Kræz
Café Kræz skyder det nye år ind med en kæmpe fest ,og en menu som er springfyldt med lækre retter. Ved Café Kræz er de kendte for at kræse for både smagsløg og festaber, og nytårsmenuen byder på en 6 retters nytårsmenu, bobler og et bølgende dansegulv for 750 kr.

Bestil bord og læs mere her.

BOWL’N’FUN
Hold din nytårsaften i The Grill og Bowl’n’Fun, som har arrangeret en fantastisk nytårsfest med en overdådig nytårsbuffet, dans, livemusik, festfyrværkeri, natmad samt øl, vin og bobler ad libitum for 899 kr.

Læs mere her.

Mmoks
Hos Mmoks fejrer de årets sidste dag på behørig vis, og i den anledning disker de op med et sandt festfyrværkeri af en menu og selvfølgelig masser af bobler.

Middagen slutter kl. 23.00, men du er meget velkommen til at blive og drikke vin og drinks.

Bestil bord og læs mere her.

Franck A
På Franck A kan du fejre det nye år med en 5 retters menu ledsaget af omhyggeligt udvalgte vine. De indleder aftenen med Mojito Royal og snacks, og en DJ vil sørge for, at natten kommer til at summe af feststemning.
Fra 800 kr. pr person.

Læs mere og bestil bord her.

Heidis Bier Bar
Kom til nytårsfest på Heidi’s Beer Bier Bar, som for andet år slår dørene op for glade nytårsgæster i ”Alpehytten”. Her er du inviteret til gratis champagne og kransekage kl. 23.59!

Læs mere her.

Køb årets Fyrværkeri

Fredag-lørdag kl 17.30: Demoafskydning på Odense Havn og Odense Congress Center
Kender du den bitre skuffelse nytårsaften, når fyrværkeriet ikke danner den smukke himmelbukket, som du havde håbet på? Den skuffelse kan du sikre dig imod ved at tage til demoafskydning og selv opleve raketter og batterier in action, før du tager krudtet med hjem.

Fyns Største Fyrværkeriudsalg afholder demoafskydninger ved Odense Congress Center den 29. december kl 17:30 og på Odense Havn den 28. og 30. december kl. 17:30.

Ved alle demoafskydninger står Banjo’s klar med en pølsevogn, så man ikke skal vælge årets krudt på tom mave. Derudover vil man møde personale, som har styr på fyrværkeri og sikkerhed. Læs mere her.

Shopping

Fredag-lørdag kl 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne i Odense City holder åbent
Få byttet dine julegaver og gør dig klar et din nytårsfest i Odense Citys butikker.

Fredag-lørdag kl. 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder også åbent den 29. til 31. december, så det er stadig ikke for sent at få købt dit nytårsoutfit og det sidste nytårsgejl.

Helt særligt juni-tilbud: Køb din Vi Elsker 90’erne billet inden sommerferien

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Morten Ryming
Foto: Morten Ryming

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Odense, og MigogOdense er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Odense buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at odenseanerne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

Helt særligt juni-tilbud

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogOdense sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogOdenses særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 24. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

 • Daze
 • Scooter
 • Cascada
 • Eiffel 65
 • Right said Fred
 • Londonbeat
 • N-trance
 • Snap
 • Boyzlife
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat
 • DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Vengaboys
 • HIT N’HIDE
 • Vengaboys
 • Real McCoy
 • DJ Quicksilver
 • Rob’n Raz feat. DJ Flex
 • DJ Giorgio Prezioso
 • Voice of KLF
 • Danny Kool
 • Alice Deejay
 • Dario von Slutty
 • Da Buzz
 • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 24. august 2019
Hvor: Kongens Have
Billetterne koster med MigogOdenses link lige nu frem til 24. juni
549 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1199 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Har serveret mad i Odense siden 1965: Stadig håb for Under Lindetræet

Skrevet af: Michael Qureshi

I storhedstiden var Restaurant Under Lindetræet et fyrtårn i Odenses gastronomiske verden.

Siden har det været lidt op og ned for det hyggelige spisested. Lige nu er fremtiden dog meget uvis. Under Lindetræet er faktisk lukket efter forpagteren Brian Madsen efter 14 år i spidsen stoppede sidste dag i maj.

Under Lindetræet har serveret mad for gæster siden 1965, så er det en institution i byen, der er lukket. Men ejeren af bygningen satser ikke på, at det er permanent.

Han fortæller, at der har været dialog med flere interesserede, men det har hidtil ikke udmøntet sig i en aftale. Der er heller ingen garanti for, at man viderefører Under Lindetræet i sin oprindelige form.

“Jeg har ikke lagt mig fast, om det skal føres videre, som det er, eller om der skal ske noget nyt. Det kommer an på, hvad der er af muligheder. Dem vil jeg da forholde mig til,” siger ejer af bygningen, Jes Petersen, til fyens.dk

Kom som en bombe

Det kom som en bombe, da Brian Madsen meldte sin beslutning ud.

“De sidste 14 år har jeg dedikeret min tid og min karriere til at drive Restaurant Under Lindetræet, og det har været en fantastisk rejse, der har budt på et væld af gode oplevelser, og vi har i dag mange gæster hver eneste måned, som nyder alt fra vores topanmeldte – og næsten altid udsolgte – brunch til Eventyrmenuen om aftenen med de velafstemte vine til.

Men 14 år er også længe, at være det samme sted, og jeg kan mærke, at det for mig er tid til at prøve noget nyt, hvorfor jeg pr. 31. maj ikke længere vil drive Restaurant Under Lindetræet,” fortalte han dengang.

Jordbærfestival i næste uge: Hvem laver Odenses bedste jordbærkage?

Skrevet af: Redaktionen

Sommer er også lig med jordbær-sæson.

Det fejrer de hvert år i Tarup Center, hvor der pyntes op hele ugen, og der sker en masse aktiviteter med de lækre jordbær i fokus.

I år er ingen undtagelse, og i næste uge løber Jordbær-festivalen så af stablen i shoppingcenteret.

Som kulmination på ugen afvikles Odenses største jordbærkagedyst. Du kan være med, hvis du selv synes, du laver den vildeste jordbærkage.

Lørdag d. 29. juni kan alle der har mod på bagningens kunst aflevere en kage med jordbær som hovedingrediens samt opskrift mellem kl. 9-9.30.

Bedømmes af eksperter

Kagerne bedømmes af dommerpanelet, som består af konditor Pia Grønnegaard som til dagligt underviser i konditorlinjen på Kold og konditor Charlotte From Sveistrup fra Bæk’s Konditori.

Der vurderes på udseende, konsistens og smag.

Fra Kl. 12.00 kåres tre vindere, der alle kan se frem til flotte præmier.

Førstepræmien er et gavekort på 3000 kr. til Tarup Centers butikker. Hvis man vil deltage, skal man senest på fredag d. 21. juni tilmelde sig på konkurrence@tarupcenter.dk.

Det oplyser Tarup Center.

Hvis man ligefrem vinder har Tarup Center eller måske nogen fra dommerpanelet ret til at sætte vinderkagen i produktion.

Professionelle i konditorbranchen kan ikke deltage.

Du kan læse mere om reglerne her

Blandt Odenses bedste burgere: Vind en aften for 4 personer på Burger Shack

Skrevet af: Redaktionen

Der er efterhånden så mange burgersteder i Odense, at det kan være svært at finde rundt i, hvad der lige passer ind i ens personlige smag.

I april lavede vi så den helt store Burger-tour i samarbejde med vores medejere Gastromand, der har en af Danmarks største madblogs.

Her fik vi kåret Odenses bedste burgere – du kan læse guiden her.

Burger Shack har fået en glimrende start som Odenses nye favorit burgerjoint.

Gode detaljer på burgeren og fritterne

Blandt andet skrev vores anmelder følgende;

Når du træder ind i en af de to restauranter, får du lidt træhyttestemning.

Stolene er slidte, og det samme look går igen på borde og andre ting, men bare rolig – det er meningen.

Menukortet er overskueligt, for der er egentlig ikke synderlig meget at vælge imellem.

Du kan få en burger med oksekød, kylling eller vegetarmulighed. Fritter kan købes til og også som menu med en valgfri drikkevare.

Selve bollen er blød og greasy. Bøffen er lyserød og har en god smag og duft af grill.

Grøntsagerne virker friske og sprøde, og det samme opleves når man vælger bacon til – og det gør man jo! Det skulle også være pickles i burgeren, og det kunne da også ses, men smagen var der ikke.

Vælger du deres fritter, så går du heller ikke helt galt i byen. Sprøde og godt krydret, samt drysset med parmesan – fin detalje.

Dip kan tilkøbes, og de har hver især også en god smag.

Burger og fritter fra Burger Shack.

Web: https://burgershack.dk/

Adresse: Englandsgade 2, 5000 Odense C + Vintapperstræde 6, 5000 Odense C

I anledning af at det er mandag, man skal have noget at se frem til den kommende weekend, så udlodder vi i samarbejde med Burger Shack 4 store burgermenuer til en god aften med venner/veninder/familie.

Sådan vinder du;
Like opslaget lagt på MigogOdenses Facebook mandag d. 17. juni kl. 19.10
Skriv mindst to du vil dele den lækre præmie med

Vi trækker en vinder på fredag d. 21. juni.