ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets sidste weekend: Nytårsfester, krudt og koncerter

Af Redaktionen

Her får du inspiration til, hvad du skal lave i årets sidste weekend. Slut 2017 af med en koncert, en teaterforestilling eller et brag af en nytårsfest på en Odenses ideelle restauranter eller barer.

For familien

Fredag kl 11.00 og 15.00: Frost Disney In Concert i Odense Teater
Prinsesserne Anna og Elsa vender tilbage til det store lærred i Koncerthuset, hvor Odense Symfoniorkester spiller op til en af Disneys største og flotteste tegnefilm: Frost.

Læs mere om koncerten her.

Fredag-søndag kl 15.00/19.00: Oliver Twist i Odense Teater
Lommetyvene er løs i denne medrivende historie om den forældreløse Oliver Twist og hans oplevelser i fattighuset og Londons underverden. Anbefales fra ca. 8 år.

Læs mere her.

Musik

Fredag kl 21.00: Chili Machine på Musikhuset Posten
For at markere 25-året for Rage Against The Machines’ debutalbum, spiller bandet Chili Machine et brag af en koncert. Her kan du blandt andet høre hele debutalbummet fra Rage Against The Machines og opleve Chili Machines fænomenale evne til at ramme den beskidte funk, rasende lyrik og hårde metal, som er essensen af Rage Against The Machines.

Læs mere her.

Nytårsfester i Odense

Hvis du ikke selv vil lægge hus og køkken til årets nytårsfest, så har vi samlet nogle Odense nytårsfester her, så du kan læne dig tilbage og nyde en kæmpe nytårsfest i byen.

Froggy’s fra klokken 18.30
Slip for besværet med indkøb og madlavning nytårsaften og lad Froggy’s forkæle dig med en fantastisk nytårsmenu.

Bestil bord og læs mere her.

Café Kræz
Café Kræz skyder det nye år ind med en kæmpe fest ,og en menu som er springfyldt med lækre retter. Ved Café Kræz er de kendte for at kræse for både smagsløg og festaber, og nytårsmenuen byder på en 6 retters nytårsmenu, bobler og et bølgende dansegulv for 750 kr.

Bestil bord og læs mere her.

BOWL’N’FUN
Hold din nytårsaften i The Grill og Bowl’n’Fun, som har arrangeret en fantastisk nytårsfest med en overdådig nytårsbuffet, dans, livemusik, festfyrværkeri, natmad samt øl, vin og bobler ad libitum for 899 kr.

Læs mere her.

Mmoks
Hos Mmoks fejrer de årets sidste dag på behørig vis, og i den anledning disker de op med et sandt festfyrværkeri af en menu og selvfølgelig masser af bobler.

Middagen slutter kl. 23.00, men du er meget velkommen til at blive og drikke vin og drinks.

Bestil bord og læs mere her.

Franck A
På Franck A kan du fejre det nye år med en 5 retters menu ledsaget af omhyggeligt udvalgte vine. De indleder aftenen med Mojito Royal og snacks, og en DJ vil sørge for, at natten kommer til at summe af feststemning.
Fra 800 kr. pr person.

Læs mere og bestil bord her.

Heidis Bier Bar
Kom til nytårsfest på Heidi’s Beer Bier Bar, som for andet år slår dørene op for glade nytårsgæster i ”Alpehytten”. Her er du inviteret til gratis champagne og kransekage kl. 23.59!

Læs mere her.

Køb årets Fyrværkeri

Fredag-lørdag kl 17.30: Demoafskydning på Odense Havn og Odense Congress Center
Kender du den bitre skuffelse nytårsaften, når fyrværkeriet ikke danner den smukke himmelbukket, som du havde håbet på? Den skuffelse kan du sikre dig imod ved at tage til demoafskydning og selv opleve raketter og batterier in action, før du tager krudtet med hjem.

Fyns Største Fyrværkeriudsalg afholder demoafskydninger ved Odense Congress Center den 29. december kl 17:30 og på Odense Havn den 28. og 30. december kl. 17:30.

Ved alle demoafskydninger står Banjo’s klar med en pølsevogn, så man ikke skal vælge årets krudt på tom mave. Derudover vil man møde personale, som har styr på fyrværkeri og sikkerhed. Læs mere her.

Shopping

Fredag-lørdag kl 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne i Odense City holder åbent
Få byttet dine julegaver og gør dig klar et din nytårsfest i Odense Citys butikker.

Fredag-lørdag kl. 10.20 og søndag 10-14: Butikkerne: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder også åbent den 29. til 31. december, så det er stadig ikke for sent at få købt dit nytårsoutfit og det sidste nytårsgejl.

Del artikel

Andre læser også