MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Årets største bytur: Her kan du give den gas 1. juledag

Af Morten Hopballe

Det er ingen hemmelighed, at juleaften ofte bliver tilbragt hjemme i familiens skød.

Det betyder, at mange unge mennesker, der har forladt Odense for at arbejde eller studere, vender tilbage til Odense for en stund.

I Odense er det derfor blevet en tradition for gamle venner at mødes i det fynske natteliv og feste igennem 1. juledag, når man har brug for en pause fra familien, julefrokoster og marcipankonfekten.

Mulighederne for at gense og sludre med gamle klassekammerater, eks-kærester og bekendte er mange. Mig&Odense har samlet en oversigt over de steder, som holder åbent 25. december.

Det er uanset, om du vil drikke en øl i rolige omgivelser eller skal give den gas til “Julebal i Nisseland” en sidste gang i december.

Caféer og barer

Amy’s Bar & Winehouse
Vinbaren i Jernbanegade holder åbent 25. december, så du kan nyde et glas kølig hvidvin og spise lækre tapas. Amy’s Bar & Winehouse åbner fra 19.00 til 03.00.

Café Skt. Gertruds
Ønsker du en intim og hyggelig aften, så læg vejen forbi Café Skt. Gertruds. Deres house DJ spiller lækker Soul og R’n’B hele aftenen, mens baren byder på øl, drinks og vin. Gertruds har åbent frem til kl. 03.

Café Kræz
Café Kræz holder åbent helt frem til kl. 04.00, hvor der både er plads til dans og cocktails til DJ’ens musik eller en sjus i baren.

Franck A
Det legendariske Franck A åbnede igen dørene i 2017, hvilket helt sikkert er til glæde for mange odenseanere og fraflyttere. Franck A holder åbent frem til kl. 03.00.

Froggy’s Café
Froggy’s Café åbner dørene til en sidste decemberfest med musik, drinks og god stemning helt frem til kl. 04.00.

Papas Papbar
Var der ingen brætspil blandt julegaverne, eller ønsker du en mere stille og rolig 1. juledag? Så er Papas Papbar åben fra 12.00 – 24.00. Her kan du nyde en kold øl, en friskbrygget kop kaffe eller prøve kræfter med et nyt brætspil.

Viggos og Ølhunden
Der er rig mulighed for at drikke en øl eller ti, så du kan få en ny dato på dit krus på Viggos. Viggos holder åbent frem til kl. 04.00, mens Ølhunden har åbent til kl. 03.00.

Gå i byen-steder

Blomsten & Bien
I kælderen hos Blomsten & Bien inviterer de til byens største jule-afterparty fra kl. 22-05. Her er der garanti for fest til den lyse julemorgen.

Heidi’s Bier Bar
Er du til afterskistemning og dans på bordene, så kan du feste hele natten på Heidi’s Bier Bar. Her er der garanti for at høre “Støvledans” og “Julebal i Nisseland”. Heidi’s Bier Bar har som altid åbent fra 20.00 – 05.00.

Nunchi
Hvis du ikke har været i Odense siden julen i 2016, så kender du muligvis ikke Nunchi. Nunchi er åbent i The Gym’s gamle lokaler, og 25. december inviterer de til Julebal i Nunchiland. De har åbent fra 23.00 til 05.00.

The Australian Bar
Hele Odenses A-bar holder åbent fra 22.00 til 05.00, så Odenses festglade unge kan fejre julen med klassekammeraterne.