MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører kæmpe line-up: Aairport festival klar med vildt lørdagsprogram

Af Redaktionen

Aairport Festival kom flyvende fra start i 2020 og efter en kæmpe fest i Kildeparken i August, er de nu tilbage i Gigantium, og det er med et sandt brag.

2022-udgaven af Aairport festival løber af stablen d. 21. & 22. Januar 2022 og festivalen har netop annonceret et kæmpe line-up til lørdagen, som ligesom sidste gang er en gave til alle hard dance fans.

Har du endnu ikke sikret dig billet, er det efter denne udmelding nok en god idé at skynde dig – du kan få fingrene i din billet til både fredag og lørdag her.

Q-dance Take Over

I premieren havde Aairport sikret sig den hollandske mastodont Q-dance, som for første gang nogensinde kom til Skandinavien med et unikt og ekstraordinært 4 timers Take Over Show.

Det kastede så meget ros af sig, at parterne nu har valgt at udvide samarbejdet og nu kan afsløre, at 2022 udgaven bliver med et fuldt Q-dance Take Over.

Q-Dance står bag anerkendte hardstyle events som Qlimax og Defqon.1 Weekend Festival, og scener til blandt andet Mysteryland & Tomorrowland. Du er med andre ord garanteret den absolut bedste Hardstyle oplevelse, hele Lørdagen, hvor det netop annoncerede line-up lyder:

Adrenalize
Atmozfears Presents: My Story – LIVE
Da Tweekaz
Darren Styles
E-Force
Hard Driver Presents Chemistry  – LIVE
Miss K8
Noisecontrollers & Sephyx
Primeshock
Vertile Presents: Vertile’s Dimension
Warface
Hosted by: Villain

Det er scener som disse du kan forvente dig om Lørdagen ( Officiel aftermovie fra 2020, hvor Q-dance lavede 4 timers Take Over )

En international totaloplevelse venter

“Vi er skandinaviens nye EDM festival, men vi vil også både være bedst og størst. Vores Lørdagsprogram understreger netop det. Vi er ekstremt stolte af, at genrens bedste vil lege med og vi er meget opsatte på, at vores gæster får en helt særlig Hardstyle oplevelse, udover det sædvanlige, udtaler Kresten Thomsen fra Aairport Festival”.

Ligesom premieren i 2020 og sommerens Outdoor udgave i Aalborg, er der udover et stjernespækket line-up, fokus på totaloplevelsen. Festivalen lover lyd, lys og en sceneoplevelse i absolut topklasse og det er Q-dance med til at sikre om Lørdagen.

Hvad: Aairport Festival
Hvor: Gigantium, Aalborg
Hvornår: 21.-22. januar 2022
Hvordan: Du kan læse mere om hele festivalen og købe billet til både Fredag, Lørdag eller begge dage her

Del artikel

Andre læser også