Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Afslører stort kaffe-marked: Verdens største julefestival åbner i næste måned

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Til november kommer verdens største Jule- og vinterfestival Glow til Odense. 

Det er et koncept opstået i Canada, som nu indtager Skandinavien med Odense som byen, man satser på.

I Danmark er den varme duft af kaffe en mindst ligeså vigtig del af hyggelige stunder som et sødt stykke bagværk.

Derfor har Glow Odense indgået et stort samarbejde med den viborgensiske kaffevirksomhed Peter Larsen Kaffe, der skal være med til at skabe hygge, glæde og gode afslapningsstunder.

Festivalen slår dørene op den 21. november til et indendørs vintereventyr på hele 6000 kvadratmeter.

Det betyder, at Glows kaffeglade gæster kan se frem til et væld af spændende og smagfulde kaffeoplevelser og smagsarrangementer, som kommer til både at udfordre og forkæle deres smagsløg.

Kaffesmagning og bagværk med kaffe i

De besøgende kan blandt andet blive uddannet i kaffens mange smagsnuancer, komme til kaffesmagning, teste fermenteret og aromatisk kaffe samt smage bagværk med kaffe i.

“Med sine mere end 100 år på bagen og en stor passion for kafferistning er Peter Larsen Kaffe ekspert i at skabe hygge, at samle folk omkring kaffen og ikke mindst at udvikle smagfulde kaffeoplevelser.

Deres passion, grundighed og legende tilgang til kaffe passer godt til vores vision om at skabe magi, nærvær og eventyrlige oplevelser for gæsterne.

Derfor glæder vi os helt vildt til at byde vores gæster velkommen og give dem unikke kaffeoplevelser, som de både kan nyde på stedet, og som de kan bruge i deres eget lille kaffekøkken derhjemme,” siger direktør for Glow Odense, Eva Pasgaard.

En bæredygtig tilgang til kaffe

Peter Larsen Kaffe har opmærksomheden rettet på en legende og bæredygtige tilgang til kaffe.

Det har blandt andet ført dem til at udvikle fermenteret kaffe tilsat vandkefir, og de har eksperimenteret med bagværk lavet af kaffeskaller sammen med virksomheden Bakery By Doktor.

“Vi har gang i mange spændende projekter i Peter Larsen Kaffe – alt sammen med udgangspunkt i bæredygtighed og nysgerrighed overfor kaffe som produkt og som proces.

Til Glow Odense indvier vi blandt andet gæsterne i vores smagshjul og lærer dem at smage forskel på de mange forskellige kaffesorter, og vi viser, hvordan vi fremstiller en helt ny form for drik lavet af fermenteret kaffe,” fortæller Martin Holmblad, der er leder af Peter Larsens kaffebarer.

Glow Odense finder sted fra den 21. november til den 4. januar 2020 og afholdes i opvarmede lokaler på Faaborgvej 248 B i Odense SV.

Del artikel

Andre læser også