Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis croissanter og goodiebags: Stor Aldi åbner ved Odense Havn

Af Nathalia Hentze Nielsen
Butikschef Kenneth og souschef Thomas.
Butikschef Kenneth og souschef Thomas.

I næste uge får Odense en ny stor dagligvarebutik.

Det er Aldi, der åbner en stor butik i Odins Brygge nær Odense Havn fredag d. 10. september kl. 08.00.

Butiksåbningen fejres med besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig, gratis croissanter, goodiebags, særtilbud og en helt speciel konkurrence med mulighed for at tømme butikken på to minutter.

Dagligvarekæden Aldi er i fuld gang med at bygge nye butikker i hele landet under overskriften ‘det nye Aldi‘. Nyeste skud på stammen er butikken på Odense Havn, som bliver bygget i byudviklingsprojektet Odins Brygge.

Den nye Aldi-butik ligger på Havnegade 8A, og butikschef Kenneth Bo Hansen glæder sig til at byde kunderne velkommen.

”Det er en topmoderne Aldi, der har plads til de mange nye gæster fra blandt andet det spændende havneområde. Her er en butik, hvor man kan handle det hele på ét sted, og hvor der er plads til alle i vores store, brede gange,” siger han.

En ny Aldi i nye omgivelser 

Også distriktschef i Aldi Ahmad Miari ser frem til butiksåbningen:

”Den her Aldi er en understregning af den rejse, som Aldi er på. Det er en lækker butik i lækre lokationer, der bliver anført af en garvet butikschef”.

Aldi-butikken åbner i det nye byudviklingsprojekt Odins Brygge.

Odins Brygge består 82 arkitekttegnede lejeboliger, syv erhvervslejemål og et parkeringshus med over 300 p-pladser, der har direkte indgang til Aldi-butikken.  

”Beliggenheden indikerer, at Aldi gerne vil være med, hvor det sker. Vi vil gerne møde den danske forbruger i øjenhøjde og bidrage til det lokale by-og havnemiljø,” siger distriktschef Ahmad Miari.

Åbningsfest med gratis goodiebags og konkurrence

Vil man være en af de første til at nyde havneudsigten, mens man handler, er butikken åben fra fredag d. 10. september kl. 08.00.

Som fast Aldi-tradition vil åbningsdagen være en festdag.

Fra kl. 07.30 vil der være gratis, friskbagte croissanter til de morgenfriske kunder og goodiebags med varer til de første 100 kunder, som handler i butikken. Ved åbningen får butikken også besøg af byrådsmedlem og medlem af By- og Kulturudvalget Maria Brumvig, som kort vil introducere butikken.

På åbningsdagen vil der ligesom alle andre dage være stort fokus på at følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger ift. corona, så alle kan handle trygt og sikkert i butikken.

I tre uger efter åbningsdagen vil der være særlige åbningstilbud i Aldi på Odins Brygge, og alle kunder kan deltage i en stor bon-konkurrence, hvor der hver uge trækkes en vinder, som får to minutter til at fylde en indkøbsvogn med alt, hvad hjertet begærer helt uden at slippe en krone.

For at deltage i konkurrencen skal man skrive navn og telefonnummer på sin bon og lægge den i konkurrence-kassen ved udgangen.

Hvad: Ny Aldi åbner 
Hvor:
Havnegade 8A, 5000 Odense
Hvornår: Fredag, 10. september, åbner kl. 08.00

Del artikel

Andre læser også