MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

ALDI melder ud: Sætter dato på Odense-lukninger

Af Christina Frederiksen

ALDI holder fortsat åbent i alle 188 butikker, men i kølvandet på beslutningen om at trække sig fra det danske marked begynder kæden sidst i januar at lukke de 59 butikker, som ALDI ikke forventer at finde købere til.

Baggrunden er de tyske ejeres beslutning om at forlade det danske marked og overdrage 114 butikker og 3 logistikcentre til REMA 1000 senere i 2023, når de danske konkurrencemyndigheder ventes at godkende transaktionen.

“Her og nu er vores fokus at fastholde vores loyale og dygtige medarbejdere i butikker og logistik, så vi kan give kunderne en god oplevelse både hen over jul og nytår og lige til det sidste i 2023,” siger Finn Tang, administrerende direktør i ALDI Danmark.

625 medarbejdere mister jobbet

Aftalen med REMA 1000 sikrer ansættelse til omkring 1.600 af ALDI Danmarks ca. 2.800 medarbejdere, mens salg af de resterende butikker potentielt kan sikre ansættelse for op til 180 medarbejdere.

Lukningen af de 59 butikker i januar-februar ventes at medføre afskedigelse af 625 medarbejdere.

Disse to butikker i Odense lukker:

Odense NV, Snorresvej 40, 2. februar 2023

Odense NØ, Vollsmose Allé 4, 9. februar 2023

”Vi gør vores bedste for at hjælpe og støtte de medarbejdere, som snart skal finde nyt job. I den forbindelse glæder jeg mig over den store interesse fra andre i branchen for de dygtige kolleger, som vi desværre må opsige,” siger Finn Tang.

Der er interesse fra andre aktører i at overtage kædens resterende 15 butikker. Eventuelle handler skal ligesom aftalen med REMA 1000 godkendes af konkurrencemyndighederne.

Udover de to butikker i faktaboksen, der lukker, er ALDI i forhandling om salg af butikken på Havnegade 8a.

Del artikel

Andre læser også