Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alle er inviteret: Kæmpe fodboldfest med fri bar og fede præmier

Af Betina Vestergård Jepsen
Billedet er fra Fodboldfabrikken i Odense 
- og har ikke noget med selve landsholdshistorien at gøre. Men man kan spille Futsal på Fodboldfabrikken. Foto: Fodboldfabrikken Odense Havn.
Billedet er fra Fodboldfabrikken i Odense - og har ikke noget med selve landsholdshistorien at gøre. Men man kan spille Futsal på Fodboldfabrikken. Foto: Fodboldfabrikken Odense Havn.

Lørdag 10. februar kan du komme til kæmpe fodboldfest i Odense. Festen starter med en turnering på Fodboldfabrikken fra kl. 12 og slutter på LA Tequila Bar med en times fri bar og uddeling af fede præmier.

Dyst i sjove kategorier

Udover at dyste om 1., 2., og 3. pladsen kæmpes der bl.a. også i kategorierne bedste holdnavn, bedste heppekor, bedste kampråb, turneringens mål, turneringens bedste mandlige spiller og turneringens bedste kvindelige spiller. Desuden tæller mål lavet af kvinderne dobbelt.

Der dystes om lækre præmier, som overrækkes på LA Bar samme aften kl. 21.30. Inden da kan du og dine venner lige nå hjem og snuppe et bad og en bid mad, da turneringen forventes af slutte omkring klokken 18. Det endelige program sendes dog først ud til deltagerne senest tre dage før.

Alle er velkomne

Fodboldfesten arrangeres i et samarbejde mellem LA Tequila Bar, Fodboldfabrikken og Tuborg, og Tobias Jørgensen, som er bestyrer på LA Tequila Bar, har store forventninger til dagen:

“Vores forventning til dagen er, at vi får skabt en super skøn dag på Fodboldfabrikkens lækre lokation ved havnen. Det er en turnering for alle, uanset om man spiller fodbold på højt niveau, eller om man aldrig har rørt en bold før. Fokus er på det sociale og hyggen ved at spille fodbold. Derfor har vi også tilføjet sjove kategorier som bedste heppekor og bedste kampråb, for dagen handler om andet end om at vinde selve fodboldturneringen,” siger Tobias Jørgensen.

Med den store fodboldfest håber arrangørerne, at både nye og gamle studerende i Odense får et indtryk af, hvad byen har at tilbyde.

Slut dagen af (og start aftenen med) en times fri bar på LA Tequila Bar.

Tilmeld dig senest fredag

Hvis du kunne tænke dig at deltage i den store fodboldfest, skal du tilmelde dig senest fredag 2. februar kl. 12. Der er plads til i alt 32 hold, og det er først til mølle.

Det koster 400 kr. pr. hold at deltage (maks seks spillere pr. hold, da der spilles “Four a Side”, hvor man skal være fire spillere på banen og maks to udskiftere). I prisen er også inkluderet fri bar i en time fra klokken 20.30 til 21.30 på LA Bar.

Folk, der kommer for at hygge og heppe, kan desuden købe et armbånd til fri bar for 50 kr.

Læs mere om tilmeldingen, og køb billet her.

Del artikel

Andre læser også