Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Odenses største gadefest: Så er alle navnene til Generator afsløret

Af Redaktionen
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach
Foto: Hans Kristian Hannibal-Bach

Der er lagt op til en studiestart af rang, når Generator fra den 5-7. september indtager Odense med et fyrværkeri af musik og fest i byens gader.

Odenses største gadefest har nu offentliggjort navnene på plakaten til tre dages fest i byens gader.

Det allerstørste navn, der svinger vejen forbi er den danske verdensstjerne Martin Jensen. Han er på DJ Mags top 100 og spiller på de største scener verden over med hits som “All I Wanna Do” og “Solo Dance”.

Han kommer ikke til at stå alene som dansk dj med internationalt snit, da også Faustix gæster årets Generator efter en del international erfaring med fx Diplo, mens TooManyLeftHands også finder vej til Odense i starten af september.

Vil du hellere have kunstnere, der synger, så frygt ej, for nogle af landets lækreste artister finder også vej til det fynske.

Nørrebro-rapperen Noah Carter kommer ridende på sin bølge af friske beats, der har rullet i både ud- og indland, mens de etablerede, tonstunge titanere TopGunn og Emil Stabil sætter dagsordenen, når Odense By omdannes til en scene.

Lord Siva og andre fede navne

Hvis du ønsker en afstikker med sprød urban sangstemme, så kan du læne dig ind i musikken fra Lord Silva, der lader hudløs ærlighed regne ned over de stemningsfulde stræder.

Der er endnu mere hip hop af tip-topkvalitet foran scenen til Fouli og Jamaika.

Det handler dog ikke kun om danske kunstnere, og Generator byder igen velkommen til internationale aktører.

Just Kiddin (UK) har remixet mange store stjerner, og er senest selv aktuelle med singlen “There For You” der er blevet streamet over 16 millioner gange alene på Spotify.

Lilly Palmer (CH) medbringer de tungeste beats fra sit techno-arsenal, mens Andrea Martini vil søge at navigere igennem dine følelser, fra sjælen og helt ud til fingerspidserne.

Zookeepers og Nonsens er måske ikke startet i udlandet, men de har høstet udenlandsk respekt og store samarbejder, mens de også har knækket koden til en række festivaler og spillet lange turnéer ude i verden.

X Factor fætre optræder

Generator disker også op med pop, når de to fætre i Vkation leverer pålidelige toner, som dem man oplevede, da de deltog i X-Factors 10. sæson.

Siden da har de selv komponeret, og udgivet musik, senest singlen “Me Gustas”.

Statisk leverer også solid pop på festivalen , mens Farveblind trækker på hypen fra deres koncerter på SPOT Festival og ikke mindst deres optræden til GAFFA-Prisen 2019, med deres unikke take på en kombination af poppet udtryk og deephouse/techno.

Oplev også flere nye spændende navne som Katia Nathalie, der startede ved dj-pulten allerede som 16-årig, og nu har sat kursen og ambitionerne mod London og himlen.

Dj duoen Anek leverer house, som den kan høres på deres seneste EP Chemistry, mens MONTI leverer hip hop med fuld instrumentalisering og vilde vers.

FRAADS og ICEKIID bidrager yderligere til årets talentmasse af hip hop, mens DJ Muchacho sørger for positiv pladevending.

Generator er klar til at tage imod de mange nye studerende i Odense fra den 5. – 7. september 2019.

Torsdag og lørdag afholdes de store fester, der kræver festivalarmbånd. Fredagens gadefest er gratis, og her offentliggøres program og de mange co-creators løbende.

Du kan læse mere om billetter her

Her er de største navne vi glæder os til

Martin Jensen

Topgunn

Noah Carter

Emil Stabil

Faustix

TooManyLeftHands

Lord Siva

Plakaten til Generator

 

Del artikel

Andre læser også