ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt du skal vide inden VM i fodbold i Qatar

Af Annoncør

Dette indhold er sponsoreret

VM i fodbold i Qatar bliver afholdt fra 21. november til 18. december 2022. Det er første gang, at et VM afholdes i Mellemøsten, og det er anden gang, at emnet afholdes udenfor Europa eller Amerika. Danmark er blandt de 32 deltagende nationer og skal spille mod Australien, Tunesien og Frankrig i gruppe C. Hele vm 2022 kampprogram kan ses via linket.

VM i fodbold i Qatar finder sted på 12 forskellige stadioner spredt ud over hele landet. De store byer som Doha, Al Wakrah, Al Khor og Al Rayyan vil være vært for nogle af verdens bedste fodboldspillere under turneringen.

Danmarks kampe til VM i fodbold

Danmark er ved VM i Qatar i gruppe D sammen med landene Frankrig, Tunesien og Australien. Den første kamp spilles den 22. november 2022, hvor modstanderen er Tunesien. De næste kampe i gruppespillet spilles den 26. og den 30. november, og derefter kommer det an på Danmarks placering i gruppen, om der skal spilles flere kampe.

Hvilket land er favorit til VM-titlen?

Det er svært at sige, hvilket land der er favorit til VM-titlen. Det afhænger af mange faktorer, herunder holdets styrke, spilletidsplanen og selvfølgelig held. Men hvis der kigges på de seneste års resultater, så ser det ud til, at Brasilien og Frankrig er de to lande, der har de bedste chancer for at vinde VM-titlen, men som set tidligere kan alt ske, når det kommer til fodbold.

Sådan forbereder de danske spillere sig til VM i fodbold

De danske spillere er godt i gang med at forberede sig til VM i fodbold. Det gør de blandt andet ved at deltage i Nations League, hvor de er i gruppe med Frankrig, Østrig og Kroatien. De har allerede kæmpet sig til to sejre over Østrig og en sejr over Frankrig, men det blev desværre til et nederlag til Kroatien i Parken. Dette har dog bare gjort, at de danske herre har fået endnu mere blod på tanden og vil kæmpe endnu hårdere for en sejr i returkampen, som spilles i september. Indtil da vil landsholdsspillerne holde sig i form i deres respektive klubber og kæmpe for at holde sig så skadesfri som muligt, så de står helt skrapt til VM 2022 i Qatar.

Det er kun et halvt år til VM i fodbold 2022 skydes i gang, og med denne artikel kan du blive klar til at heppe på de rød-hvide drenge i november og december i år.

Del artikel

Andre læser også