MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alt udlejet på 4 måneder: Gigantisk interesse for nyt område i Odense

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Boligmarkedet har de sidste mange år udviklet sig med hastige skrift.

Rekordmange nye boliger skyder op i hele Danmark, og tomgangen for lejeboliger er sjældent set lavere med det største fald i ledige lejeboliger i 10 år – det gør sig også gældende i Odense.

Derfor gik der ikke lang tid før, at næsten alle arkitekttegnede lejeboliger i det nyopførte boligområde Odins Brygge var udlejet.

Det skriver EDC Projekt Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

80 ud af 82 arkitekttegnede lejeboliger er på blot 4 måneder meldt udlejet.

PR-foto

Sublim placering i Odense

Boligerne er beliggende i det nye byggeri kaldet Odins Brygge, som har en sublim placering ved Odense Havn og er tegnet af Sweco Architects.

Morten Lykke, adm. direktør hos ejendomsudvikleren Innovater, fortæller om projektet;

“Odins Brygge har en enestående placering, så det har været vigtigt for os at skabe lejligheder, hvor beboerne hver eneste dag får glæde af at bo et stenkast fra vandet.

Vi har prioriteret diversitet i projektet, så der i det nye byggeri er plads til alle fra den studerende, som har brug for en et-værelses lejlighed, til den lille familie, som drømmer om den store tre-værelses lejlighed med altan direkte til vandet.”

Lejerne af de 80 lejligheder flyttede ind i Odins Brygge 1. september, og der er nu kun 2 ledige boliger tilbage.

Tilfredse med investering

Morten Lykke siger;

“Vi har ramt rigtigt med mange forskellige størrelser lejligheder.

Samtidigt har vi været rigtig glade for samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech, der har stået for udlejningerne, som er gået helt efter planen.

Vi har netop solgt det samlede projekt Odins Brygge til Selfinvest, og det er naturligvis nemmere at sælge et så stort projekt, når hovedparten af lejlighederne er lejet ud, så vi er meget tilfreds med investeringen og forløbet.”

Innovater har netop solgt det samlede byudviklingsprojekt Odins Brygge på over 14.000 m2 indbefattende 82 lejligheder med restaurant og butikslokaler i stueetagerne.

Derudover flytter både Aldi og Rema 1000 ind i en nyopført naboejendom som de første dagligvarebutikker i området, og der er opført et parkeringshus med plads til over 300 biler.

Køber er Selfinvest, der er ejet af den fynske erhvervsmand og investor Torben Østergaard-Nielsen og familie.

Succesfuld udlejning

Ønsket om diversitet er i den grad blevet indfriet ved udlejningen af de mere end 80 lejligheder. Morten Nancke, partner i EDC Poul Erik Bech Odense C, som har stået for udlejningerne siger:

“Gennem hele forløbet med udlejningen har vi oplevet en stor interesse fra såvel den studerende, som kernefamilien og det ældre ægtepar.

Projektet favner bredt og muliggør, at hverken unge eller ældre skal gå på kompromis med deres bolig – uanset deres præferencer.

Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vi stort set har fået udlejet alle boliger på kun 4 måneder, men med det spændende havneprojekt og farten på boligmarkedet, er det ikke overraskende.”

Boligmarked med raketfart

Odense har vokseværk. Efterspørgslen efter lejeboliger i Odense stiger stødt og udbuddet prøver ihærdigt at følge med.

Det ses bl.a. på de mange nye boligprojekter, som skyder op ved havnen i Odense. Morten Nancke, EDC Poul Erik Bech Odense C, siger:

“Der bygges meget i Odense og især ved Odense Havn er der gang i byggeprojekterne. Det skyldes bl.a., at havnen er en eftertragtet perle i byen, som emmer af idyl, liv og god stemning.

Derudover ser vi, at flere boligsøgende søger en bolig, hvor de kan kombinere by- og friluftsliv – en kombination, som Odins Brygge i den grad formår at indfri.

Byggeriet ligger i gåafstand til Odense Centrum og har direkte udgang til havnebadet.”

Del artikel

Andre læser også