ANNONCE
Alvorlig færdelsulykke i Odense: Politiet var nødt til at bevogte hospital
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Alvorlig færdelsulykke i Odense: Politiet var nødt til at bevogte hospital

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Kim Matthai Leland
Foto: Kim Matthai Leland

Status på alvorlig færdselsulykke i Odense fredag

Årsagen til den meget voldsomme bilulykke på Østerbro i Odense, der kort før klokken 22 fredag aften kostede to mennesker livet, er endnu ikke endelig afklaret.

Det oplyser Fyns Politi.

Politiet formoder, at bilisten mistede herredømmet over bilen, men først når bilinspektøren har afsluttet sine undersøgelser, vil årsagen til ulykken bliver endeligt fastslået.

Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om, hvorvidt der var alkohol eller andre stoffer indblandet i ulykken. Der er rutinemæssigt udtaget prøver, som skal fastlægge, om det var tilfældet, men der vil gå et par uger, inden resultaterne af de forskellige undersøgelser foreligger.

Skal-sikring af OUH

Politiet kan ikke oplyse detaljer om, hvem de to omkomne samt den tilskadekomne er, men der er ikke tale om personer med relationer til bandegrupperinger.

I forbindelse med ulykken blev der iværksat en såkaldt skal-sikring af OUH, Odense Universitets Hospital, fordi det var vurderingen, at den alvorlige ulykke ville betyde, at mange mennesker ville opsøge OUH som følge af ulykken.

Formålet med en skal-sikring er at give personalet den nødvendige arbejdsro samt at skabe sikkerhed både for patienter og personale. Når Fyns Politi iværksætter en skal-sikring af adgangen til OUH, sker det altid efter en konkret risikovurdering.

Fyns Politi oplyser, at den person, der overlevede ulykken, fortsat er kritisk tilstand.

Del artikel

Seneste nyt