Gratis øl og mad på åbningsdagen: Populær restaurant genåbner i Odense

Af Michael Qureshi
Rustik og enkel indrettet
Rustik og enkel indrettet

De har tidligere huset topkokke som Umut Sakarya og Henrik Jyrk med hver deres Pop Up koncepter.

Henrik Jyrk er blandt andet manden bag den seneste McDonalds Gourmet-burger. Men Corona har drillet den ellers populære Anarkist Food & Beer Lab.

Faktisk er det næsten et år siden, at man sidst slyngede lækre specialøl over disken på Albanigade 20. 

Men nu sker der endelig noget igen i de fede lokaler.

Anarkist x Øl og bøf

 

Præsenterer ny restaurant-partner

I dag melder Anarkist nemlig ud, at de er klar til at åbne dørene igen.

Samtidig åbner man også en Pop Up Restaurant med en helt ny partner. Denne gang Det Fynske Landkøkken.

“Har I savnet os, for vi har i hvert fald savnet jer. Men nu er vi endelig klar til igen at åbne op.

Den 3. september kl 12:00 er vi igen klar til at åbne op for vores 24 haner, og de hurtige på dagen får samtidig en smagsprøve på en Anarkist-øl, vi har brygget til Copenhagen Beer Week.

Bliver du til kl. 17:00 er der sågar også smagsprøver fra vores nye popup-partner i køkkenet, Det Fynske Landkøkken, der de næste to måneder er klar med franske lækkerier på fynske råvarer,” skriver de på deres Facebook-side.

Programmet er klar

Man har offentliggjort programmet til åbningsdagen 3. september.

Fra kl. 12.00 er der GRATIS smagsprøver på Copenhagen Beer Week øllen – så længe lager haves.

Fra kl. 17.00-18.00 vil der være gratis smagprøver på fra Det Fynske Landkøkken bestående af Salad Nicoise med grønt fra Det Fynske Spisekammer og grillet skipjack tun 

Fra kl. 18.00 vil der være åbent for walk ins og bestilling fra menukortet.