MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Anarkist lancerer ny festival: Gratis adgang og MASSER af specialøl

Af Christina Frederiksen

Det bliver lækkert og læskende, når ny ølfestival i Odense ser dagens lys.

Nu kan du nemlig komme med til den første udgave af Odense Specialøl Festival, når Anarkist Beer and Food lab slår dørene op og inviterer 17 af landets dygtigste bryggerier ind i de historiske lokaler.

Der er både tale om bryggerier, som de fleste vil kunne nikke genkendende til og bryggerier, der indtil videre mest tales om blandt Ølentusiaster.

“Vi har valgt at gøre det lidt anderledes end mange andre ølfestivaller og giver gratis adgang til festivalen, så kan man frit komme og se, om der er noget, man ønsker at smage. Hvis noget lokker, kan man købe poletter, som veksles til smagsprøver hos de deltagende bryggerier,” siger manager for Anarkist Beer and Food lab Anders Callesen. 

Utraditionelt tidspunkt til ølfestival

“Vi ved godt, det er lidt af en satsning med en ølfestival i januar måned, hvor folk traditionelt set har ekstra fokus på pengepungen, men vi vil gerne vise, at det hverken behøver være særligt dyrt eller svært at få smagt spændende specialøl. Vi har også inviteret en række bryggerier, hvor vi ved der både er øl, som henvender sig til den garvede ølelsker, men også til dem, der skal have deres første oplevelse med specialøl. Derfor håber vi, det kan blive en succes, så vi kan åbne dørene igen i 2024 og mange år fremover,” siger Anders Callesen

Poletterne koster 25 kroner stykket, men man kan med fordel købe flere ad gangen, køber man en “pakke” får man desuden sit eget smageglas, som man må tage med hjem efterfølgende – 5 poletter koster 100 kroner, 10 koster 180 kroner, 20 koster 310 kroner og 30 poletter koster kun 410 kroner. 

“Man kan faktisk også vælge at købe poletterne på forhånd, hvis man ved, man gerne vil smage noget, så kan man spare lidt penge, men der er et begrænset antal i forsalg, så man skal være hurtig”, siger Anders Callesen.

Poletterne kan bestilles her. 

Bryggerierne er i gang med at blive offentliggjort inde på festivallens Facebookside, hvor de præsenterer sig selv i en kort video, og der er noget at komme efter.

Blandt de tre første bryggerier har to allerede afsløret, at de tager helt nye øl med, som bliver frigivet på festivalen. 

Hvis man ikke kan vente, kan man også læse lineuppet ude i siden af billedet øverst på facebookbegivenheden. 

Del artikel

Andre læser også