Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Andreas Odbjerg bliver hovednavn ved Oktober Festival

Af Christina Frederiksen

I oktober åbnes dørene til årets vildeste firmafest – nemlig Oktober Festival. 

Festivalen strækker sig over to dage, 7. og 8. oktober, hvor god musik, traditionelt tyrolertøj, samt lækre mad-og drikkevarer bliver omdrejningspunktet!

Festivalens line-up har helt fra start været til offentligt skue, og gæsterne har derfor hele tiden vidst, hvilke kunstnere de kunne forvente at se og høre. Der har dog været én kunstner, som teamet bag eventet har holdt for sig selv indtil nu!

Andreas Odbjerg bliver hovednavn

En kunstner, der optræder med hits i hele landet og som utallige gange har kunne melde udsolgt til sine koncerter, gæster årets vildeste firmafest!

Den danske sanger og sangskriver er i dag en af de mest spillede danske artister – og med megahits som ”STOR MAND” og ”Føler mig selv 100” har han taget Danmark med storm! 

Arrangørerne bag Oktober Festival er således stolte af at kunne præsentere Andreas Odbjerg som hovednavn på Oktober Festival!

Han gæster scenen lørdag d. 8. oktober 2022.

Bag Oktober Festivalen står Nicolaj Møller Madsen – professionel racerkører fra Fyn. Festivalen har været på tegnebrættet længe, og ham og hans team glæder sig til, at dørene bliver slået op – og til, at gæsterne melder deres ankomst! 

Fynsk fokus

Nicolaj Møller Madsen er fynbo med stort F, og har længe haft drømmen om at hoste en festival med muligheden for at bringe fynske specialiteter i spil – såsom fynske skinker, pølser og rygeost. 

Men hvordan passer Andreas Odbjerg ind i Oktober Festival ånden, tænker du måske? 

Andreas Odbjerg er selv fynbo, og her så Nicolaj Møller Madsen sit snit til at sammenkoble flere elementer af det fynske aspekt – og han synes, at Andreas Odbjerg er prikken over i’et, der fuldender festivalen med sit eksklusive udgangspunkt.

Vil du også høre Andreas Odbjerg og en masse andre fede kunstnere til Oktober Festival 2022?

Der er stadig borde til rådighed – så hiv fat i dine venner, kollegaer eller kunder og tag dem med til årets fedeste begivenhed!

Billetter til Oktober Festival kan købes her.

Hvad: Oktober Festival
Hvor: DOK5000, Havnegade 20, 5000 Odense C
Hvornår: 7.-8. oktober

Del artikel

Andre læser også