Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Apples nyeste generationer af iPhone har gjort det muligt at have alt lige ved hånden

Af Redaktionen

Vi kommer ikke uden om, at Apple har sørget for at forsyne mange millioner mennesker med innovative smartphones, der er noget for sig.

Og selvom Apple hele tiden bliver testet i at kunne opfinde nyere, bedre og mere spændende varianter af den nye iPhone, formår de at designe løsninger, der gør livet lettere for forbrugerne.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan de nyeste iPhone-generationer har gjort det muligt at have alt det, du har brug for i én og samme enhed. Det er nemlig ikke længere nødvendigt at have et kamera, en telefon og en GPS. Du får nemlig det hele med i professionel kvalitet.

En revolutionerende ændring for Apple

I mange år har Apple haft en helt særlig måde at designe sine iPhones på. Her kan vi blandt andet nævne den velkendte hjem-knap, de hvide hovedtelefoner med ledning og den sølvlignende bagside.

Dog blev 2017 et vendepunkt for Apples design, da de lancerede en ny iPhone som den 10. generation. Denne model er kendt som iPhone X og overraskede en stor del af de flittige brugere. Her var den velkendte hjem-knap skiftet ud med en infinity-skærm med ansigtsgenkendelse og en bagside lavet af glas.

Selvom designet blev modtaget med både skepsis og begejstring, førte Apple konceptet videre til den nyeste iPhone på markedet netop nu. For med iPhone 11, og særligt iPhone 11 Pro, var det ikke kun designet, der var blevet væsentligt anderledes. Selvom iPhone X kom med hele to kameraer, kunne iPhone 11 Pro imponere med tre forskellige kameraer og med endnu flere kameraindstillinger end nogensinde før.

Hvad venter os i 2020?

Apple har allerede meldt ud, at der i september måned vil komme endnu en generation. Foruden relanceringen af den velkendte iPhone SE, kommer der endnu en model i år, som kan imponere os. Denne, forventer vi, følger i fodsporene på de seneste to generationer, men med forbedringer og forandringer.

Der er stor sandsynlighed for, at Apple inddrager gamle modellers udformning og form som inspiration for den nye iPhone. Derudover har Apple meddelt, at der kommer hele fire forskellige modeller, hvilket kan ses som en måde at imødekomme alle prisklasser på, så alle får adgang til en moderne smartphone med alt det, de har brug for. Og så forventes der selvfølgelig endnu en opgradering af det fantastiske kamera.

Køb den med abonnement og spar penge

Går du med tankerne om at erhverve dig en ny iPhone inden for den nærmeste fremtid, kan det synes som en dyr fornøjelse. I dag kan det dog langt bedre betale sig for dig at vælge en iPhone med abonnement for at få mest muligt for dine penge.

Her tilbyder Telmore særligt et godt abonnement. Du får først og fremmest din nye iPhone til en langt billigere pris, samtidig med at du får timevis af underholdning inkluderet. Du får her streamingtjenester som Netflix med i prisen, så du kan streame uafbrudt kvit og frit. På den måde kan du spare dine nuværende abonnementer væk og få din nye iPhone endnu billigere.

Del artikel

Andre læser også