MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Pas på med grensaksen: I dag er Arbejd-nøgen-i-haven-dag

Af Stine Kjølby Christensen

Mens 1. maj er Arbejdernes Internationale Kampdag, kan vi i dag glæde os over en højtid, der hylder en helt anden slags arbejde.

Den første lørdag i maj er det nemlig international “Arbejd-nøgen-i-haven”-dag, hvor folk opfordres til at smide klunset og få ordnet ukrudtet.

Styrk din forbindelse til naturen

Dagen er en del af en større bevægelse, der opfordrer til større frigørelse og afslappethed omkring nøgenhed generelt.

Selvom det måske virker som en lidt fjollet og tilfældig begivenhed, kan arbejd-nøgen-i-haven-dagen faktisk have en dybere betydning.

At være nøgen i naturen kan være en måde at styrke vores forbindelse til både vores egen krop og til naturen omkring os. Det kan hjælpe os med at føle os mere levende, mere til stede i øjeblikket og mere forbundet med vores omgivelser.

Udvis respekt for andre

Men det er selvfølgelig vigtigt at huske på, at nøgenhed ikke er for alle, og at det er vigtigt at respektere andre menneskers grænser og komfortniveau.

Hvis du ønsker at fejre arbejd-nøgen-i-haven-dagen, skal du sørge for at gøre det på en privat ejendom og ikke på offentlige steder.

Inkluderer havearbejdet en tur i havecenteret, så husk lige at få noget tøj på, inden du forlader haven. For alles skyld.

Temperaturen i dag er desværre ikke helt til den varme side, så måske du skal finde handsker og sokker frem, hvis det skulle blive en lidt for kold oplevelse.

Del artikel

Andre læser også