Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Vi er en anelse mere personlige i vores bank – også i Odense

Af Michael Qureshi

Førstepladser er sjældent noget, man kan få nok af.

Når det så ovenikøbet handler om at blive kåret til danskernes foretrukne bank 11 år i træk, så forstår man godt stoltheden er til at få øje på hos Arbejdernes Landsbank.

Stoltheden skinner også igennem hos de ansatte, uanset om man besøger filialen på Torvegade midt i centrum, på Dalumvej eller en af de øvrige af de i alt seks i Odense.

Det kommer også til udtryk i Voxmeters årlige og uafhængige undersøgelse er uden sidestykke Danmarks største og mest dybdegående kundeundersøgelse, og Arbejdernes Landsbank er placeret på førstepladsen hele 11 år i træk.

Det er en bedrift uden sidestykke i tider, hvor banker godt kan få lidt skarpe hug i medierne.

Nærværende lokalt i Odense

Arbejdernes Landsbank har ganske vist godt fat i danskerne i hele landet, men det er netop også den lokale følelse, som gør dem nærværende i en by som Odense.

“Grunden til at vi bliver ved med at vinde den pris, er vores nærværende, personlige og ansvarlige rådgivning. Det er i hvert fald nogle af de punkter, som bliver fremhævet i undersøgelsen af kunderne,” lyder det fra Jimmi Elmgaard, som er filialdirektør i Arbejdernes Landsbank på Torvegade i Odense.

“Vi er en bank, der mener det alvorligt, når vi siger, at vi er nærværende.

Så selv om vi naturligvis også tilbyder online møder og digitale løsninger, vil vi stadig gerne møde kunderne personligt og lære dem at kende, for på den måde at kunne rådgive dem bedst.”

Tænker anderledes og ud af boksen

Arbejdernes Landsbank er også kendte for at tænke ud af boksen og forsøge at være mere end en bank.

I København og Aarhus finder man blandt andet en filial, hvor underetagen er hhv. det kendte bageri emmerys og Espresso House. Her driver de bank på en mere uformel måde med fokus på at være åbne.

Åbne for nye ideer. Åbne for omverdenen. Åbne i weekenden. Og åbne for alle – ikke kun eksisterende kunder, men også for alle andre, der ønsker at hænge ud, drikke en kop kaffe eller deltage på et anderledes event, holde et møde eller koble sin pc til Wi-fi.

For i en verden, hvor alting bliver mere og mere digitalt, mener Arbejdernes Landsbank at det er vigtigt, stadig at mødes og se hinanden i øjnene – i nogle rammer, som er nyskabende og anderledes. Og gerne på en uhøjtidelig måde.

I årets første halvår fik man en kundetilgang på 7.000 i hele landet, men også lokalt rykker Arbejdernes Landsbank her i Odense med stor kundefremgang.

“Vi er hamrende stolte over, at vi i første halvår har haft en nettotilgang på over 7.000 nye kunder.

Det er supergodt gået af alle bankens medarbejdere, der til trods for meget svære arbejdsbetingelser de seneste måneder har været klar og tilgængelige i alle vores filialer landet over til at byde de nye kunder velkomne,” siger ordførende direktør, Gert R. Jonassen.

Kan tale med om det lokale

Det har også stor betydning for kunderne, når kunderådgiveren kan tale med om de flotte resultater fra Odense-knægten Victor Axelsen, eller hvordan Christian Eriksen klarer sig i Italien.

Om Skibhuskvarteret er et godt valg til næste huskøb. Om alt det vejarbejde i forbindelse med Letbanen og meget mere.

Det handler om at være i øjenhøjde, og selv om Arbejdernes Landsbank er en landsdækkende bank, så er man utrolig fleksible i de lokale filialer for at hjælpe og rådgive kunderne bedst muligt.

Det vidner det seneste tiltag fra Arbejdernes Landsbank også alt om.

Her kan man booke et boligmøde med en times varsel. Det vil sige, at hvis man er blevet forelsket i drømmehuset eller pludselig står med den perfekte grund, så kan man altså hurtigt få en snak med banken.

Senest 24 timer senere får man svar på, om boligen kan blive din.

Det komplekse skal forklares forståeligt

“Vi er også en bank, der prøver at gøre det enkelt og nemt for kunderne, og derfor gør vi os altid stor umage for at forklare det komplekse på en let og forståelig måde.

Det mener vi, er den eneste måde, man kan være ansvarlig og troværdig på.

For på den måde sikrer man sig, at kunden ikke føler sig presset til at købe et produkt, som vedkommende ikke forstår,” lyder det fra Arbejdernes Landsbank.

Hvis du vil vide mere om at blive kunde i Arbejdernes Landsbank – kan du læse mere her

Disse syv steder har Arbejdernes Landsbank filial på Fyn

Odense, Torvegade 3, 5000 Odense

Hunderup, Skovbovænget 10B, 5230 Odense M

Seden, Svendsagervej 2A, 5240 Odense NØ

Højstrup, Rismarksvej 115A, 5210 Odense NV

Dalum, Dalumvej 52, 5250 Odense SV

Svendborg, Voldgade 16, 5700 Svendborg

Nyborg, Strandvejen 1, 5800 Nyborg

Lige nu har du mulighed for at vinde et personligt portræt af dig og din familie til en værdi af 3.000 kr. Gå ind på www.al-bank.dk/personlig og deltag i konkurrencen.

Del artikel

Andre læser også