MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arbejdsområder i Odense med fokus på netværk og muligheder

Af Annoncør

Odense, en by fyldt med potentiale og muligheder, træder frem i erhvervslivet med et særligt fokus på netværk. Byen byder på en bred vifte af spændende arbejdsområder, hvor både lokale iværksættere og etablerede selvstændige kan finde et kontorfællesskab i Odense og opbygge værdifulde netværksforbindelser. Ved at være en del af et kontorhotel kan både iværksættere og selvstændige få kollegaer i hverdagen at netværke med, men samtidig også have nogle at stå sammen med i hverdagen. En stor fordel for mange små virksomheder!

Mød ligesindede: Få nye kollegaer og skab nye forretningsforbindelser

Et kontorhotel i Odense er et godt sted at møde ligesindede for odenseanere og dermed skabe stærke forretningsforbindelser. Det er en unik mulighed for at udvide sit netværk som selvstændig og iværksætter, og man vil være omkring et bredt udvalg af forskellige mennesker med forskellige baggrunde, erfaringer og færdigheder. Man vil være i stand til at dele ideer, løse problemer sammen og få nye perspektiver på tingene. 

Desuden kan man få adgang til professionelle faciliteter som konferencelokaler, mødelokaler, kontorpladser og meget mere, som man formodentligt ikke har råd til som enemand. Dette giver mulighed for at arbejde effektivt og produktivt sammen med andre ligesindede, som nu kan blive nye kollegaer og forretningsforbindelser fremadrettet. 

Faktisk viser statistiker, at det med at dele arbejdsplads med andre på et kontorhotel giver visse fordele:

  • Et større netværk og flere muligheder, hvor man kan diskutere og spare i forhold til problemstillinger, opgaver, sager og muligheder, som i sidste ende kan spare penge for den enkelte iværksætter og selvstændige erhvervsdrivende.
  • Stordriftsfordele for iværksættere og selvstændige, da det at dele et kontor med ligesindede begrænser omkostninger til husleje og faciliteter, men gør det også muligt at deles om praktiske opgaver såvel som sociale aktiviteter sammen.

Stå stærkere med andre i et kontorfælleskab

Det er en stor fordel at stå stærkere sammen med andre, når man står overfor muligheder og udfordringer. Dette kan gøres ved at dele erfaringer og kompetencer på et kontorfællesskab, så man kan lære af hinanden og få et bredere perspektiv på en konkret situation. Dette kan gøres ved at diskutere et problem, en opgave, en sag, en mulighed, en investering e.l. med andre, som har forskellige baggrunde, erfaringer og kompetencer. På den måde kan man få en bedre forståelse og dermed lærer fra andres erfaringer og kompetencer. 

Mange af disse kontorhoteller, hvor man kan møde ligesindede, kan man finde flere steder i centrum. Men fire af de mest populære kontorhoteller er:

  • Buchwaldsgade, 50, 5000, Odense.
  • Dronningensgade, 23, 5000, Odense.
  • Klokkestøbervej, 25, 5000, Odense.
  • Gråbrødre Plads 3, 5000, Odense.

Del artikel

Andre læser også