MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arkaden er klar til julen: Gratis glögg, julebanko og gaver til udsatte børn

Af Stine Kjølby Christensen

Der er ingen tvivl om, at julen 2020 bliver en anderledes omgang i år. Men hos Arkaden vil gerne alligevel sørge for, at den også bliver magisk.

“Lad os løfte i flok, lad os hjælpe hinanden og lad os i fællesskab skabe en magisk jul i Odense by,” siger Nadia Chaudhary, der er direktør i Arkaden.

I Arkaden er opskriften på lidt julemagi bl.a. gratis gløgg, julegaver til udsatte fynske børn og masser af Covid-19 venlige juleaktiviteter for både børn og voksne.

Gratis gløgg

Efter shoppeturen i Odense city kan du fra den 16. nov. smutte forbi Arkaden, nyde varmen og få et gratis glas gløgg. Du skal bare vise din kvittering fra en af City Odenses medlemmer, så får du serveret en kop varm gløgg fra den nyåbnede madbod “HjerteVafler” i Arkaden.

Tilbuddet gælder i perioden den 16. nov. til den 23. dec. til de første 1.000 gæster.

Gæsterne kan frit vælge imellem den traditionelle gløgg eller den fynske æblegløgg fra Nybro Frugtplantage. Der findes både en variant med og uden alkohol.

Udsatte børns juleønsker bliver til virkelighed

Inspireret af Esbjerg, har Arkaden valgt at indgå samarbejde med en række fynske institutioner og foreningen Red Barnet Odense, om at opfylde udsatte børns brændende juleønsker.

Både private og virksomheder kan bidrage.

Børnene skriver et ønske i prisklassen 100-250 kr. på et hjerte.

Hjertet hænges på Ønsketræet i Arkaden og så kan Hr. og Fru Fynbo hente hjertet, købe gaven og returnere til Arkaden. Arkaden sørger for at gaverne bliver bragt ud til intuitionerne og børn inden juleaften.

Allerede nu har virksomheder som Bøg Madsen Ejendomme, CopyCare, SDV-Tennis, Perfectshine.dk, Fotograf Winni Synia meldt sig i rækken af virksomheder der gerne vil bakke op.

“Alle julegaverne købes naturligvis lokalt i Odense city, så vi kan bakke op omkring de detailhandlen i byen og bidrage til den samlede julehandlen, endda samtidig med vi hjælper udsatte børn til at få en endnu bedre magisk jul,” fortæller Maria Nielsen, der står for projektet i Arkaden Food Hall.

Corona-venlige juleaktiviteter

Julemandens værksted, julekalendersange, julesokker, julemusikquiz, banko og meget mere er på kalenderen fra slutningen af november og helt frem til den 23. dec. i Arkaden!

Alle fire lørdage før advent, kan børn besøge glimmer-nissen Katrine i julemandens værksted. Her er det ”kreatid”. Alle børn kan lave deres egen julesok, hænge den på 12meterbaren i stueetagen, og kigge forbi hver søndag, for at se hvad glimmer-nissen og hendes nissevenner har lagt i sokkerne.

Søndag i advent er julehyggetid med familien.

Julemanden kigger forbi alle søndage i advent, Pop & Pianist spiller julekalendersange igennem tiden, der er familiejulebanko, tøjmarked og masser af hygge.

Ligesom tidligere år, kan alle børn tegne en tegning til julemanden eller sende ønskesedlen afsted til julemanden. Julemanden trækker en vinder af en magisk julegave inden juleaften.

Del artikel

Andre læser også