MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arkaden Food Market åbner ny vinbar: Glæd dig til vinbuffet

Af Betina Vestergård Jepsen

Der sker ting og sager i Arkaden Food Market for tiden, hvor de er i gang med at udvide, så der kommer flere siddepladser og en ny kaffe- og vinbar på førstesalen.

Det er Arkadens kaffebar og den nuværende Arkadens Deli, som bliver slået sammen til en ny kaffe- og vinbar, og den forventes færdig fredag den 23. marts.

Sammenlægningen af Arkadens kaffebar og Deli betyder, at Arkadens Deli har solgt de sidste varer ud, hvorefter den nye bar tilbyder snacks i form af nødder, oliven og lidt pølse til at supplere vinene.

To nye vinkoncepter i vente

Den nye kaffe- og vinbar byder to nye vinkoncepter velkommen i Arkaden.

Det ene koncept består af en vinbuffet, som giver dig halvanden times fri vin fra et udvalg, der spreder sig fra to slags bobler til 10-12 forskellige vine – både røde og hvide. Denne vinbuffet kan du nyde fra åbningen den 23. marts til 199 kr.

Den anden vinoplevelse er en mulighed for at forkæle smagsløgnene med vine, man normalt ikke kan købe på glas. Til dette koncept disker Arkaden op med nogle dyre, specielle vine, som du kan nyde et glas af.

“Jeg kan allerede nu sige, at vi kommer til at åbne nogle rigtig gode flasker, man normalt ikke får chancen for at smage,” siger Thomas Kyung Jensen, Partner og Direktør af Arkaden Food Market.

Beder om hjælp til at finde på et godt navn

Arkaden Food Markets Facebookside beder de deres gæster om hjælp til at navngive den nye kaffe- og vinbar.

De håber, at de madglade fynboer vil byde ind med navne på den nye bar, der går i tråd med navnene på de nuværende barer – et historisk navn, der hylder Odense og byens historie.

Den, der kommer på det bedste navn, vinder en aften med vinbuffet for sig selv og fire venner. Konkurrencen slutter tirsdag den 20. marts.