MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arkaden Food Market: Kom til åbent hus

Af Betina Vestergård Jepsen

Mandag den 31. juli kan du fra kl. 10-17 komme til åbent hus i Arkaden, som skal danne ramme om Arkaden Food Market, der forventes at åbne i november.

Stadig muligt at få en bod i Arkaden Food Market
Arkaden Food Market kommer til at rumme 26 boder, men det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilke aktører der kommer til at huse de forskellige boder. Det er derfor stadig muligt at få sin egen bod, og initiativtagerne Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen inviterer nu interesserede indenfor, som drømmer om at åbne deres eget eller allerede har et sted men ønsker at udvide.

Så hvis du går med en drøm om at åbne en bod i Arkaden Food Market, er det bare med at møde op til åbent hus mandag den 31. juli, hvor Jacob Christer Larsen og Thomas Kyung Jensen selv stå klar til at vise dig rundt i den gamle, historiske bygning:

“Vi håber meget på at se en masse interesserede til åbent hus, og vi står klar til at vise folk rundt, besvare eventuelle spørgsmål og tage en uforpligtende snak.”

Det åbne hus er primært for folk, som er interesserede i en bod, men andre er ifølge initiativtagerne også meget velkomne til at kigge forbi.

Det foregår i Arkaden Food Market på adressen Vestergade 68, 5000 Odense C.