Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Arkaden afslører detaljer til åbningsfesten: Fri bar, nye boder og livemusik

Af Daniel Poulsen
Tahir Siddique i midten sammen med de to andre i Arkaden
Tahir Siddique i midten sammen med de to andre i Arkaden

Inden længe slår Arkaden Street Food dørene op til en længe ventet genåbning, hvor nye koncepter, boder og lounge-områder skal fejres.

Den nye ejer Tahir Siddique har sammen med boderne og barteamet finpudset en masse detaljer og er klar til at løfte sløret for en del af de ting, der vil præsenteret til den kommende åbning.

Arkaden genåbner i starten af oktober, men den præcise åbningsdato kommer i næste uge. Der er dog godt styr på planerne for Grand Opening.

Investor Tahir er selv med i renoveringen

Grand opening med flere attraktive tiltag

Arkaden Street Food genåbner efter en stor renovering på det sted, der tidligere var kendt som gå-i-byen sted, diskotek og senest street-food sted der altså gik konkurs.

Dagen før festen vil Tahir Siddique sammen med sit team afsløre alle de aktiviteter, som nysgerrige odenseanere kan komme med til helt uden betaling.

Til åbningsfesten vil de nye ejere af de forskellige barsteder på Arkaden gerne skyde festen rigtig i gang.

Til MigogOdense fortæller den ene medejer af barerne Ole Bo Madsen mere om planerne.

“Vi starter med at køre fri bar fra 15-17, hvor hele Odense kan få noget at drikke.

Der kommer selvfølgelig også musik, bobler og hvid- og rødvin, så folk kan opleve de nye ting og komme forbi for også at se vores nye miljøer,” forklarer han.

Tahir, Ole og Yilmaz

12 METER Baren består med nye ejere

I det nye Arkaden vil sammensætningen være en smule anderledes end tidligere.

Yilmaz Polat, der i over 20 år har arbejdet som fotograf, har i fællesskab med Ole Bo Madsen, der til daglig arbejder som teknisk serviceleder, gået sammen om ejerskabet af barerne.

MigogOdense kan sammen med Arkaden Street Food afsløre, at det bliver Carlsberg Group, som vender tilbage som leverandør af forfriskninger i stride strømme til de tørstige gæster.

Derudover vil baren på 1. salen i bygningen efter lidt tid blive ombygget til en regulær sportsbar, hvor der er mulighed for at følge ens yndlingshold på fladskærme.

En blanding af nye og gamle boder i lokalerne

Til åbningen af Arkaden Street Food regner Tahir Siddique med, at 13 madboder vil stå klar med lækker mad, mens der på længere sigt skal være op imod 16 madboder på stedet.

De gamle boder har alle tidligere været glade for at være med, og dermed er det naturligt, at hele 10 ud af 11 madsteder vender tilbage med deres boder til genåbningen.

Derudover byder Haralds Burger for første gang velkommen, og her er der en sjov detalje om navnet, som Tahir Siddique begejstret fortæller mere om til MigogOdense.

“Første gang, at manden, der skal stå for boden, kom til Danmark, lærte han en gammel mand at kende, der hed Harald, og han var en meget flink person, og deraf kommet navnet til den kommende burger-bod,” forklarer han.

Arkaden henter desuden et vegansk koncept til Odense, og det bliver et af de første steder, der udelukkende vil have veganske retter på menukortet.

Mulighed for Pop Up boder

Et nyt tiltag, som Arkaden indenfor kort tid også vil åbne op for, er muligheden for at have en pop-up bod, hvor der fx er mulighed for at få testet, om ens tarteletter eller favoritkage er noget, som der skal arbejdes videre med.

De nye ejere af Arkaden Street Food håber meget på, at mange odenseanere og andet godtfolk har lyst til at kigge forbi, når åbningsdatoen bliver annonceret via de sociale medier og selvfølgelig her på MigogOdense.

Tahir Siddique slutter af med en frisk kommentar, hvis du alligevel tvivler en smule.

“Kom forbi til åbningen, det koster ikke noget.”

Del artikel

Andre læser også