Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjerneregn: Odense-restaurant får vild anmeldelse i Berlingske

Af Michael Qureshi
Restaurant ARO
Restaurant ARO

Det er ikke så tit, at de helt store landsdækkende aviser bevæger sig til Odense for at anmelde restauranter.

Der er oftest nok at tage af i København, og der er også en hel del Michelin-restauranter rundt omkring i landet, som skal besøges.

Men Odense-restauranten Aro har fornylig haft Berlingske på besøg. Det er der kommet et nytårsbrag af en anmeldelse ud af i avisen.

Blandt de hotteste restauranter i landet lige nu

Således kvitterer Berlingske med hele fem ud af seks stjerner, og dermed er Aro pludselig med blandt de helt hotteste restauranter i hele landet.

Berlingske bemærker naturligvis, at Aro ligger i et tidligere autoværksted, og på toiletterne kan man høre Jørgen Leth højtlæse digte.

Men det er selvfølgelig maden, der er i hovedfokus.

Her skriver Berlingske-anmelderen blandt andet;

“Der blev ikke sat en fod forkert denne aften, hvor alt spillede max – lige fra sommelierens vinviden og servicemindethed (min medspiser lider af rødvinsintolerance og fik smertefrit skiftet rød til orange), højt niveau på vinmenuen og kokkenes skarphed og evne til at hente optimal smag ud af de gode råvarer.”

Følger i hælene på de øvrige storbyer

Slutteligt konkluderer anmelderen, at Odense i den grad stormer frem på gastronomien i Danmark og følger lige i hælene på niveauet i Aarhus og Aalborg.

“ARO leverer skarp og moderne gourmetlightmad med de klassiske smagsdyder i behold, og dét at man nu kan finde en topbistro i et øde industrikvarter viser, at Odense er modnet som madby og så småt er ved at komme efter Aarhus og Aalborg.”

Bag restauranten står de to Michelin-kokke Bjørn Jacobsen og Christoffer Schärfe, der begge to er rykket tilbage til Fyn efter en årrække i København.

MigogOdense har også tidligere med stor begejstring anmeldt Aro. Den kan du læse lige her.

Navnet kommer faktisk fra den maskinfabrik, der er nabo til det gamle autoværksted på Østerbro 32.

”Det viste sig, at barnebarnet til Arne Rasmussen, som stiftede Aro Maskinfabrik, driver fabrikken i dag og er Christoffers grandfætter, og det åbnede en dør til det gamle autoværksted. Den slags lokaler er umulige at finde i København – og endnu sværere at betale dem – så vi slog hurtigt til, da vi så det,” har medindehaver Bjørn Jacobsen tidligere fortalt MigogOdense.

Du kan læse hele anmeldelsen i Berlingske her

Del artikel

Andre læser også