Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

All You Can Eat i centrum: Kæmpe sushi-restaurant åbner i morgen

Af Stine Kjølby Christensen

Lad os være ærlige: Odense mangler måske ikke ligefrem nye sushi-koncepter … Alligevel kan vi afsløre, at der i morgen åbner endnu ét lige midt i byen.

Navnet er Atami Sushi, og adressen er Kongensgade 72. Faktisk er de nye restaurantlokaler så store, at Atami Sushi har lejet hele to af slagsen for at få plads til de 130 gæster, der er dækket op til.

Stilen er nordisk med træmøbler og selvfølgelig japansk bordopdækning.

Derudover har restauranten i Odense fået et lille snert af eventyr i form af et halveret guldfuglebur, hvor man som gæst kan sidde i …

Det lyder mere mærkeligt, end det ser ud, bare rolig.

Stor succes i andre byer

Atami Sushi har allerede restauranter i både Kolding (åbnede i 2017), Vejle (2018) og Billund (2019). Det er altså gået stærkt for ejeren, Lin, der altså på bare fem år har formået at åbne fire restauranter.

Konceptet kender vi – og vi elsker det. Der er selvfølgelig tale om all you can eat fra det japanske og kinesiske køkken, og maden bestilles via en iPad ved bordet.

Her kan du både få syn for sagen, før du bestemmer dig, og selvfølgelig også løbende bestille efter mæthedsfornemmelsen … hvis sådan én da eksisterer, når man sidder med et digitalt menukort med uendelige muligheder.

Atami beskriver sig selv som en stilfuld og moderne restaurant, hvilket indretningen også vidner om, når man kigger forbi Kongensgade, hvor det hele er ved at blive gjort klart til åbningsdagen i morgen.

I anledning af åbningsdagen kan du i hele den første uge nyde godt af Atami Sushis fantastiske åbningstilbud: Nemlig Sushi Ad Libitum til kun 179 kr. – både frokost og aften.

Tilbuddet gælder fra i morgen d. 7. oktober og frem til den 14. oktober.

Du kan booke bord her

Hvad: Atami Sushi åbner
Hvor: Kongensgade 72, 5000 Odense
Hvornår: 7. oktober, kl. 12.00

Del artikel

Andre læser også